Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: orange stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1899
New Holland grandelazio
Tre stelle Tactiek 352
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Arbeloa probeert naar een medespeler te passen. Arbelo geeft een hoge lob. Achterberg speelt de bal door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng schiet op doel. Bakero bokst de bal weg.

6e minuut.
Ognjenović speelt de bal door. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Winiecki probeert de bal aan de voet te houden. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - grandelazio 1:0

10e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki onderschept slim de pass. Winiecki geeft een hoge lob. Bandera rent richting de bal. Bandera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng is nu in balbezit. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Klungelig pakt Poveda de bal. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Buendía begaat een overtreding. Buendía krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Arazzi de bal. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović passt de bal met de wreef. Daar is Minh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hoàng schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - grandelazio 2:0

24e minuut.
Tengku Adam geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng kopt de bal weg. Winiecki rent richting de bal. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović haalt uit met een fantastische trap. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Winiecki onderschept slim de pass. Karaçay rent richting de bal. Karaçay probeert naar een medespeler te passen. Arbeloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeloa geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ognjenović controleert de bal met de borst. Achterberg met een sublieme pass. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - grandelazio 3:0

34e minuut.
Ognjenović rent richting de bal. Achterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Achterberg passt de bal in één keer door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Winiecki speelt de bal door. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović passt de bal in één keer door. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Poveda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buendía de bal. Buendía met een sublieme pass. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - grandelazio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Holland 37%, grandelazio 63%.
New Holland - grandelazio 3:1

51e minuut.
Melixon speelt de bal door. Karaçay met een sublieme pass. Buendía speelt de bal door. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Achterberg is nu in balbezit. Achterberg probeert naar een medespeler te passen. Ognjenović is nu in balbezit. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Achterberg is nu in balbezit. Achterberg draait met de bal, schiet en ... Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Buendía met een sublieme pass. Arazzi rent richting de bal. Arazzi passt de bal zonder na te denken. Petikyan rent richting de bal. Petikyan haalt uit met een fantastische trap. Martielli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hoàng met een sublieme pass. Ognjenović is nu in balbezit. Ognjenović draait met de bal, schiet en ... Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Arbelo is nu in balbezit. Arbelo passt de bal met de wreef. Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović heeft problemen om de bal te vangen. Ognjenović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Arbeloa passt de bal in één keer door. Bandera rent richting de bal. Bandera haalt uit met een fantastische trap. Martielli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Holland - grandelazio 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Holland 56%, grandelazio 44%.
New Holland - grandelazio 3:2