Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: La Caverna Dello Scorpione
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6807
*_ANTARES_* Flameborn
4-1-2-1-2 est Tactiek TunaTack
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
55.5 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten redelijk
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Moisoiu speelt de bal door. Tuoto speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzás met een snelle inworp. Røvik geeft de bal voor. de Sá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kuronen met een sublieme pass. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth probeert naar een medespeler te passen. Lebas is nu in balbezit. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kawecki rent richting de bal. Kawecki passt de bal zonder na te denken. Folgheraiter rent richting de bal. Bassanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bassanelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Garbaz rent richting de bal. Garbaz probeert naar een medespeler te passen. Seljeseth is nu in balbezit. Seljeseth geeft een lange en hoge pass. Lebas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Folgheraiter speelt de bal door. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth passt de bal in één keer door. Lebas rent richting de bal. Lebas schiet op doel. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kuronen is nu in balbezit. Kuronen speelt de bal door. Daar is Lebas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lebas draait met de bal, schiet en ... Farci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacelar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Buzás passt de bal in één keer door. Røvik is nu in balbezit. Røvik passt de bal zonder na te denken. Becchero rent richting de bal. Becchero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 55%, Flameborn 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*_ANTARES_* - Flameborn 0:0

49e minuut.
Tuoto geeft een hoge lob. N`Zogbia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kawecki. Kawecki krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Tuoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuoto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Røvik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzás geeft de bal voor. de Sá kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Magnaghi probeert naar een medespeler te passen. Kuronen rent richting de bal. Kuronen passt de bal met de wreef. Lebas is nu in balbezit. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kawecki met een sublieme pass. Becchero rent richting de bal. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Bassanelli de bal. Bassanelli geeft de bal voor. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik heeft problemen om de bal te vangen. Røvik geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Docan met een sublieme pass. Kuronen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuronen speelt de bal door. Lebas is nu in balbezit. Lebas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*_ANTARES_* - Flameborn 0:1

79e minuut.
Kuronen geeft de bal voor. Seljeseth rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Depaol ... Strafschop! Seljeseth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lebas neemt zijn aanloop. Bacelar bokst de bal weg.

82e minuut.
N`Zogbia rent richting de bal. N`Zogbia met een sublieme pass. Seljeseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Seljeseth geeft een hoge lob. Lebas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Docan met een sublieme pass. Kuronen heeft problemen om de bal te vangen. Kuronen probeert naar een medespeler te passen. Lebas rent richting de bal. Lebas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *_ANTARES_* 60%, Flameborn 40%.
*_ANTARES_* - Flameborn 0:1