Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Błękitni Maćkówka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4241
Błękitni Maćkówka VVVV
od H Tactiek 2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 45.6
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Alberto controleert de bal met de borst. Alberto passt de bal met de wreef. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kryszak kopt de bal weg. Lurbe is nu in balbezit. Lurbe passt de bal met de wreef. Curi rent richting de bal. Curi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Danielczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombiano begaat een overtreding. Danielczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danielczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colombiano heeft problemen om de bal te vangen. Galchev is nu in balbezit. Galchev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Colombiano passt de bal zonder na te denken. Dziełakowski rent richting de bal. Sklenár maakt een afschuwelijke overtreding. Sklenár krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Klungelig pakt Kalociński de bal. Alberto speelt de bal door. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Curi is nu in balbezit. Curi haalt uit met een fantastische trap. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Repka probeert de bal met de borst te controleren. Colombiano geeft een hoge lob. Green rent richting de bal. Curi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curi schiet op doel. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kryszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Łukawski de bal. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sklenár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklenár probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Curi rent richting de bal. Curi schiet op doel. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Drozdov kopt de bal weg. Łukawski heeft problemen om de bal te vangen. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Curi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Green is nu in balbezit. Green passt de bal in één keer door. Curi rent richting de bal. Curi draait met de bal, schiet en ... Ziutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 1:0

32e minuut.
Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Green rent richting de bal. Ślusarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Green raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alberto neemt zijn aanloop. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Colombiano kopt de bal weg. Ślusarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Ziutek met een sublieme pass. Lurbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Danielczyk de bal. Alberto met een sublieme pass. Sklenár geeft een lange en hoge pass. Ziutek bokst de bal weg.

41e minuut.
Danielczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombiano onderschept slim de pass. Alberto met een sublieme pass. Green is nu in balbezit. Green haalt uit met een fantastische trap. Ziutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Paillard is nu in balbezit. Paillard geeft een hoge lob. Curi bereikt de bal nog maar net als eerste. Curi schiet op doel. Ziutek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 2:0

44e minuut.
Colombiano met een sublieme pass. Alberto met een sublieme pass. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green draait met de bal, schiet en ... Ziutek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 33%, VVVV 67%.
Błękitni Maćkówka - VVVV 3:0

48e minuut.
Repka rent richting de bal. Repka geeft een hoge lob. Wilczak is nu in balbezit. Wilczak geeft de bal voor. Daar is Brama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espigulé komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Green is nu in balbezit. Kalociński begaat een overtreding. Green raakt geblesseerd tijdens het duel. Sandler komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Lurbe is nu in balbezit. Lurbe met een sublieme pass. Alberto probeert naar een medespeler te passen. Green is nu in balbezit. Green schiet op doel. Ziutek bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Valínský de bal. Espigulé begaat een overtreding. Valínský raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunoğlu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Alberto probeert naar een medespeler te passen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Green passt de bal in één keer door. Hunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Espigulé verovert de bal door een tackle van achteren. Espigulé met een sublieme pass. Wilczak rent richting de bal. Valínský is nu in balbezit. Valínský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 3:1

70e minuut.
Daar is Lurbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczak is nu in balbezit. Lurbe onderschept slim de pass. Lurbe geeft de bal voor. Green springt en kopt de bal. Ziutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ślusarczyk geeft een hoge lob. Espigulé kopt de bal weg. Green heeft problemen om de bal te vangen. Green haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ślusarczyk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kalociński heeft problemen om de bal te vangen. Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberto met een sublieme pass. Hunoğlu rent richting de bal. Hunoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sandler geeft een lange en hoge pass. Green kopt de bal weg. Daar is Hunoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hunoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal! Sklenár geeft de bal voor. Ślusarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hunoğlu controleert de bal met de borst. Ziutek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 4:1

81e minuut.
Alberto is nu in balbezit. Danielczyk rent richting de bal. Alberto verovert de bal door een tackle van achteren. Alberto geeft een lange en hoge pass. Hunoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hunoğlu is nu in balbezit. Hunoğlu passt de bal in één keer door. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Sklenár geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Maćkówka - VVVV 5:1

89e minuut.
Sandler verovert de bal door een tackle van achteren. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk geeft een lange en hoge pass. Valínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Valínský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Maćkówka 45%, VVVV 55%.
Błękitni Maćkówka - VVVV 5:1