Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CabaretVoltaire Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4852
CabaretVoltaire dada`s
4 - 3 - 3 Full Tactiek K-bis-poveri
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
58.8 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Ramut kopt de bal weg. Simmen is nu in balbezit. Árabe rent richting de bal. Simmen onderschept slim de pass. Simmen draait met de bal, schiet en ... Dziewicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Simmen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - dada`s 0:1

8e minuut.
Limet geeft een lange en hoge pass. Basilio rent richting de bal. Met opzet legt Becker zijn tegenspeler op de grond. Becker krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ramut de bal. Ramut schiet op doel. Dziewicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - dada`s 0:2

18e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Amermann is nu in balbezit. Amermann geeft een lange en hoge pass. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Massera speelt de bal door. Jung probeert naar een medespeler te passen. Trus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus schiet op doel. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - dada`s 1:2

27e minuut.
Limet speelt de bal door. Basilio is nu in balbezit. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. Basilio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Apreotesei heeft problemen om de bal te vangen. Árabe bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Becker kopt de bal weg. Apreotesei probeert de bal met de borst te controleren. Apreotesei geeft de bal voor. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki bokst de bal weg.

36e minuut.
Estop onderschept slim de pass. Estop geeft de bal voor. Limet rent richting de bal. Limet geeft de bal voor. Trus springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 43%, dada`s 57%.
CabaretVoltaire - dada`s 1:2

46e minuut.
Chinchilla komt het veld opgelopen. Ciliberto komt het veld opgelopen. Nistor komt het veld opgelopen. Küpfer komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ciliberto passt de bal met de wreef. Jung heeft problemen om de bal te vangen. Maciejak geeft een lange en hoge pass. Ramut rent richting de bal. Ramut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Bezinski rent richting de bal. Baudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bezinski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bezinski kan niet meer verder spelen. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Massera geeft de bal voor. Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Trus onderschept slim de pass. Trus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CabaretVoltaire - dada`s 2:2

81e minuut.
Ciliberto is nu in balbezit. Ciliberto passt de bal met de wreef. Amermann is nu in balbezit. Amermann geeft een lange en hoge pass. Ramut maakt een snoekduik en kopt de bal. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CabaretVoltaire - dada`s 2:3

87e minuut.
Ðức Khải rent richting de bal. Trus met een sublieme pass. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CabaretVoltaire 55%, dada`s 45%.
CabaretVoltaire - dada`s 2:3