Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Guácimos F.C Los Muchachos del Sir
Edivise Tactiek Star Wars. VII
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 48.3
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Urbaneja passt de bal met de wreef. García Ramos rent richting de bal. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. Matador probeert de bal aan de voet te houden. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:1

2e minuut.
Ayala komt het veld opgelopen.

6e minuut.
García Ramos kopt de bal weg. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzi rent richting de bal. Crescenzi geeft de bal voor. Rivera krijgt zijn hoofd ertegen. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wale onderschept slim de pass. Wale speelt de bal door. Klungelig pakt García Ramos de bal. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. Sandoval probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:2

9e minuut.
Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja geeft een lange en hoge pass. Rivera kopt de bal weg. Daar is García Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Starukhin de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybicki neemt de hoekschop. Rivera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:3

16e minuut.
Rybicki met een snelle inworp. Wale is nu in balbezit. Wale geeft een hoge lob. Rivera springt en kopt de bal. Santanilla probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:4

23e minuut.
Santanilla is nu in balbezit. Santanilla geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crescenzi neemt de hoekschop. García Ramos maakt een snoekduik en kopt de bal. Torres bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crescenzi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbaneja kopt de bal weg. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Santanilla trapt de bal weg. Wale kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortuño de bal. García Ramos rent richting de bal. García Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:5

28e minuut.
Wale passt de bal in één keer door. García Ramos rent richting de bal. Rivera speelt de bal door. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rivera passt de bal zonder na te denken. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Matador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:6

30e minuut.
Rey komt het veld opgelopen. Molina komt het veld opgelopen. Santana komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Aranda passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal in één keer door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:7

36e minuut.
Santana speelt de bal door. Rivera heeft problemen om de bal te vangen. Rivera passt de bal zonder na te denken. García Ramos rent richting de bal. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:8

37e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale passt de bal met de wreef. Santana is nu in balbezit. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ledesma geeft de bal voor. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos rent richting de bal. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rivera kopt de bal weg. Daar is Valdivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Ramos rent richting de bal. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Torres werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 84%, Los Muchachos del Sir 16%.
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:9

51e minuut.
Starukhin passt de bal zonder na te denken. Teklote rent richting de bal. Teklote geeft een lange en hoge pass. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Torres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Valdivia geeft een lange en hoge pass. Rey kopt de bal weg. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Torres maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:10

61e minuut.
Molina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rivera de bal. Rivera passt de bal zonder na te denken. García Ramos heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos haalt uit met een fantastische trap. Torres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Rivera is nu in balbezit. Rivera met een sublieme pass. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:11

71e minuut.
García Ramos onderschept slim de pass. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ramos is nu in balbezit. García Ramos draait met de bal, schiet en ... Valdivia probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Matador geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wale met een snelle inworp. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. García Ramos springt en kopt de bal. Torres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:12

85e minuut.
García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana onderschept slim de pass. Santana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rivera draait met de bal, schiet en ... Starukhin probeert de bal aan de voet te houden. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Teklote geeft een lange en hoge pass. García Ramos rent richting de bal. García Ramos heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Guácimos F.C 71%, Los Muchachos del Sir 29%.
Atlético Guácimos F.C - Los Muchachos del Sir 0:13