Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. FRONTIERA Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5507
F.C. FRONTIERA deportivo pitesti
4-3-3 Tactiek test
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 47.1
very good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


13e minuut.
Idoraş probeert naar een medespeler te passen. Albuşel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Câmpeanu. Câmpeanu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Czwonka rent richting de bal. Czwonka geeft een lange en hoge pass. Goldinas rent richting de bal. Albuşel rent richting de bal. Albuşel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maćkowiak geeft een hoge lob. Albuşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu speelt de bal door. Goldinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldinas draait met de bal, schiet en ... Vilter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Goldinas kopt de bal weg. Csáky rent richting de bal. Nuţiu onderschept slim de pass. Nuţiu schiet op doel. Vilter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0

36e minuut.
Czwonka probeert de bal met de borst te controleren. Bastos is nu in balbezit. Czwonka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Czwonka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Bastos geeft de bal voor. Klungelig pakt Rudnicki de bal. Levi is nu in balbezit. Levi haalt uit met een fantastische trap. Choony verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 57%, deportivo pitesti 43%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0

48e minuut.
Csáky onderschept slim de pass. Albuşel is nu in balbezit. Albuşel speelt de bal door. Goldinas rent richting de bal. Goldinas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Maćkowiak geeft een lange en hoge pass. Nuţiu rent richting de bal. Korpalski onderschept slim de pass. Albuşel verovert de bal door een tackle van achteren. Albuşel geeft een lange en hoge pass. Vilter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. FRONTIERA 56%, deportivo pitesti 44%.
F.C. FRONTIERA - deportivo pitesti 1:0