Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fläsch Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4987
Fläsch FC Eulach
1S5M Tactiek V1
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
28 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 42.3
good Schieten good
very good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Fantastik speelt de bal door. Bean is nu in balbezit. Jaccard speelt de bal door. Taisch is nu in balbezit. Taisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jaccard geeft een hoge lob. Fantastik kopt de bal weg. Rettore heeft problemen om de bal te vangen. Taisch rent richting de bal. Taisch haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taisch rent richting de bal. Taisch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kramer passt de bal in één keer door. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean passt de bal met de wreef. Fantastik rent richting de bal. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Casagrande onderschept slim de pass. Casagrande passt de bal zonder na te denken. Zaugg is nu in balbezit. Ambühl onderschept slim de pass. Ambühl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bean rent richting de bal. Bean passt de bal zonder na te denken. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bean probeert naar een medespeler te passen. Fantastik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik draait met de bal, schiet en ... Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fantastik probeert naar een medespeler te passen. Gysi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysi speelt de bal door. Fantastik rent richting de bal. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Jaccard rent richting de bal. Jaccard passt de bal zonder na te denken. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik schiet op doel. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Fantastik de bal. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. Oehrli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch geeft een hoge lob. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Biss passt de bal zonder na te denken. Kalbermatten probeert naar een medespeler te passen. Gysi speelt de bal door. Fantastik rent richting de bal. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fantastik rent richting de bal. Fantastik haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 30%, FC Eulach 70%.
Fläsch - FC Eulach 1:0

47e minuut.
Bean met een snelle inworp. Jaccard geeft de bal voor. Rettore heeft problemen om de bal te vangen. Taisch is nu in balbezit. Taisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 2:0

48e minuut.
Inworp. Bean met de inworp. Jaccard is nu in balbezit. Jaccard geeft de bal voor. Fantastik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Fantastik speelt de bal door. Gysi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysi passt de bal zonder na te denken. Fantastik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantastik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jaccard met een sublieme pass. Bean rent richting de bal. Bean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fantastik de bal. Fantastik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Biss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gysi rent richting de bal. Gysi geeft een hoge lob. Fantastik krijgt zijn hoofd ertegen. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 3:0

73e minuut.
Zaugg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Casagrande met de inworp. Ambühl is nu in balbezit. Ambühl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Abegglen met een harde bal richting middenveld. Fantastik kopt de bal weg. Taisch is nu in balbezit. Taisch draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 4:0

76e minuut.
Steinegger rent richting de bal. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer geeft een lange en hoge pass. Taisch rent richting de bal. Taisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gysi is nu in balbezit. Gysi geeft een lange en hoge pass. Fantastik rent richting de bal. Fantastik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gysi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Vito komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ambühl kopt de bal weg. Kramer speelt de bal door. Taisch rent richting de bal. Taisch haalt uit met een fantastische trap. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 5:0

84e minuut.
Fantastik passt de bal in één keer door. Jaccard rent richting de bal. Brügger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brügger krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zaugg geeft de bal voor. Rettore probeert de bal aan de voet te houden. Taisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisch haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 6:0

90e minuut.
Jaccard kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaiser de bal. Fantastik is nu in balbezit. Fantastik schiet op doel. Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fläsch - FC Eulach 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fläsch 37%, FC Eulach 63%.
Fläsch - FC Eulach 7:0