Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Mściwoje Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3919
FC Mściwoje Red Brigade FC
classe Tactiek REVOLUTION v3
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 41.7
adequate Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Jošić met een sublieme pass. Bureić rent richting de bal. Neguţescu rent richting de bal. Bureić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bureić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Visca probeert naar een medespeler te passen. Jošić rent richting de bal. Jošić probeert naar een medespeler te passen. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Edwikowski onderschept slim de pass. Krzyżanowski heeft problemen om de bal te vangen. Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Bureić springt en kopt de bal. Frontczek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Red Brigade FC 0:1

15e minuut.
Daar is Krzyżanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Bureić heeft problemen om de bal te vangen. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tabidze met een sublieme pass. Jošić speelt de bal door. Neguţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neguţescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Red Brigade FC 0:2

26e minuut.
Neguţescu passt de bal zonder na te denken. Visca bereikt de bal nog maar net als eerste. Visca passt de bal zonder na te denken. Jošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jošić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Turewicz heeft problemen om de bal te vangen. Jošić met een sublieme pass. Neguţescu is nu in balbezit. Neguţescu draait met de bal, schiet en ... Frontczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Krzysztyński geeft de bal voor. Pulower bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovski begaat een overtreding. Ostrovski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 57%, Red Brigade FC 43%.
FC Mściwoje - Red Brigade FC 0:2

46e minuut.
Boltun komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Enxaqueca met een sublieme pass. Gałusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Stefanowicz is nu in balbezit. Stefanowicz schiet op doel. Gajkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Dziwisz met de inworp. Pulower rent richting de bal. Pulower geeft een lange en hoge pass. Stefanowicz springt en kopt de bal. Gajkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Red Brigade FC 1:2

60e minuut.
Daar is Dziwisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz passt de bal in één keer door. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mściwoje - Red Brigade FC 2:2

81e minuut.
Bureić kopt de bal weg. Krzyżanowski is nu in balbezit. Daar is Krzyżanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Szajter probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jošić zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Stefanowicz rent richting de bal. Stefanowicz schiet op doel. Gajkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mściwoje - Red Brigade FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mściwoje 49%, Red Brigade FC 51%.
FC Mściwoje - Red Brigade FC 3:2