Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Enuoki Keczuoki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6250
Enuoki Keczuoki WKS Zatorze
spar Tactiek easy
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 63.9
weak Schieten solid
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Umudov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:1

9e minuut.
Jiljí probeert naar een medespeler te passen. Notario Caro heeft problemen om de bal te vangen. Umudov rent richting de bal. Umudov draait met de bal, schiet en ... Łapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Colognesi speelt de bal door. Việt Bắc speelt de bal door. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Łapka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:2

28e minuut.
Toader speelt de bal door. Szek rent richting de bal. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek onderschept slim de pass. Szek schiet op doel. Chiniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Chiniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jiljí bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiljí geeft een lange en hoge pass. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap. Łapka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:3

33e minuut.
Toader passt de bal met de wreef. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbajal geeft een lange en hoge pass. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szek verovert de bal door een tackle van achteren. Fierka onderschept slim de pass. Fierka met een sublieme pass. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 39%, WKS Zatorze 61%.
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:4

49e minuut.
Bozkurt passt de bal in één keer door. Umudov rent richting de bal. Umudov geeft een hoge lob. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi draait met de bal, schiet en ... Łapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colognesi rent richting de bal. Colognesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapka met een sublieme pass. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:5

55e minuut.
Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc geeft een hoge lob. Colognesi rent richting de bal. Colognesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:6

57e minuut.
Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Szek met de inworp. Colognesi is nu in balbezit. Colognesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:7

63e minuut.
Rákos is nu in balbezit. Rákos geeft een hoge lob. Colognesi rent richting de bal. Colognesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:8

68e minuut.
Colognesi met een sublieme pass. Bilgiç probeert naar een medespeler te passen. Bozkurt rent richting de bal. Daar is Bozkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:9

72e minuut.
Szek met een snelle inworp. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Toader probeert naar een medespeler te passen. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szek met een snelle inworp. Colognesi rent richting de bal. Colognesi schiet op doel. Łapka probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enuoki Keczuoki 59%, WKS Zatorze 41%.
Enuoki Keczuoki - WKS Zatorze 0:10