Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 12ter Mann
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7212
Das Urgestein FC_Bayer München
Geld sammeln Tactiek Sicherung Sturm
37% Balbezit 63%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.6 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Jenert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Auhuber is nu in balbezit. Faryński onderschept slim de pass. Faryński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:1

3e minuut.
Antonie met een snelle inworp. Korol rent richting de bal. Korol met een sublieme pass. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:2

6e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal in één keer door. Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzmot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boski de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boski geeft de bal voor. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal zonder na te denken. Antonie geeft een lange en hoge pass. Lamatrice springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:3

14e minuut.
Korol is nu in balbezit. Korol geeft een lange en hoge pass. Faryński is nu in balbezit. Faryński haalt uit met een fantastische trap. Bormann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:4

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cornelius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzmot geeft een hoge lob. Faryński rent richting de bal. Faryński schiet op doel. Bormann bokst de bal weg.

31e minuut.
Boski geeft een hoge lob. Ingendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice onderschept slim de pass. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:5

33e minuut.
Boski onderschept slim de pass. Boski passt de bal met de wreef. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Bormann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:6

34e minuut.
Korol onderschept slim de pass. Korol geeft een hoge lob. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Bormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:7

39e minuut.
Grzmot onderschept slim de pass. Grzmot passt de bal in één keer door. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski draait met de bal, schiet en ... Bormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gavrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilă geeft een lange en hoge pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:8

45e minuut.
Boski rent richting de bal. Boski passt de bal zonder na te denken. Grzmot probeert naar een medespeler te passen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 74%, FC_Bayer München 26%.
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:8

50e minuut.
Klungelig pakt Antonie de bal. Antonie geeft een lange en hoge pass. Boski rent richting de bal. Boski schiet op doel. Bormann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice schiet op doel. Rösler controleert de bal met de borst. Boski rent richting de bal. Boski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lambert probeert de bal met de borst te controleren. Vierziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierziger geeft een lange en hoge pass. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Bormann bokst de bal weg. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Grzmot passt de bal in één keer door. Antonie geeft een lange en hoge pass. Faryński kopt de bal weg. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antonie neemt de hoekschop. Lamatrice springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rösler speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie geeft een lange en hoge pass. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Weinert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol rent richting de bal. Korol geeft een hoge lob. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vierziger is nu in balbezit. Vierziger geeft een hoge lob. Faryński kopt de bal weg. Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boski is nu in balbezit. Boski haalt uit met een fantastische trap. Bormann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Korol is nu in balbezit. Korol geeft de bal voor. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński draait met de bal, schiet en ... Bormann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:9

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Jenert de bal onder controle te krijgen. Rösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rösler speelt de bal door. Boski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boski geeft de bal voor. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Grzmot rent richting de bal. Grzmot geeft een hoge lob. Jandausch heeft problemen om de bal te vangen. Faryński rent richting de bal. Faryński schiet op doel. Bormann bokst de bal weg.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzmot met de inworp. Korol geeft de bal voor. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bormann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Korol speelt de bal door. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński haalt uit met een fantastische trap. Bormann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol passt de bal met de wreef. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie geeft een hoge lob. Lamatrice krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 72%, FC_Bayer München 28%.
Das Urgestein - FC_Bayer München 0:9