Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC VRATNIK Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2217
FC VRATNIK Proleter T.
NOVA Tactiek a
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.9 gemiddelde waardering 49.1
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Šabanagić passt de bal in één keer door. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal met de wreef. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Piechowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

15e minuut.
Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz passt de bal in één keer door. Puszkin rent richting de bal. Puszkin draait met de bal, schiet en ... Siwak verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cecelea kopt de bal weg. Vlieberghe rent richting de bal. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:1

27e minuut.
Rajnerman geeft de bal voor. Cecelea kopt de bal weg. Čudić met een sublieme pass. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sladić speelt de bal door. Kalušić kopt de bal weg. Rajnerman is nu in balbezit. Vlieberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Sladić bokst de bal weg.

30e minuut.
Arapović geeft de bal voor. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. Tábori springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:2

34e minuut.
Cecelea probeert naar een medespeler te passen. Rejtan rent richting de bal. Rejtan geeft een hoge lob. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. Sladić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Vlieberghe kopt de bal weg. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe rent richting de bal. Tábori rent richting de bal. Tábori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 55%, Proleter T. 45%.
FC VRATNIK - Proleter T. 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Berendei de bal. Kalušić probeert naar een medespeler te passen. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. Sladić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:3

51e minuut.
Cecelea onderschept slim de pass. Cecelea geeft een hoge lob. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori rent richting de bal. Tábori draait met de bal, schiet en ... Sladić bokst de bal weg.

55e minuut.
Siwak verovert de bal door een tackle van achteren. Rejtan rent richting de bal. Rejtan met een sublieme pass. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. Sladić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sladić met een sublieme pass. Cecelea kopt de bal weg. Tábori rent richting de bal. Tábori schiet op doel. Sladić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:4

66e minuut.
Šabanagić geeft een lange en hoge pass. Sladić met een sublieme pass. Cecelea met een sublieme pass. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:5

67e minuut.
Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan passt de bal met de wreef. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Tábori rent richting de bal. Tábori schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rejtan geeft een hoge lob. Vlieberghe kopt de bal weg. Tábori rent richting de bal. Tábori haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:6

77e minuut.
Klungelig pakt Nobili de bal. Rejtan onderschept slim de pass. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe rent richting de bal. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Sladić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šabanagić rent richting de bal. Šabanagić schiet op doel. Sladić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Tábori bereikt de bal nog maar net als eerste. Tábori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:7

79e minuut.
Rajnerman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polo de bal. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rejtan met een sublieme pass. Kalušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalušić passt de bal met de wreef. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nobili kopt de bal weg. Cecelea speelt de bal door. Rejtan geeft de bal voor. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rejtan is nu in balbezit. Klungelig pakt Rejtan de bal. Rejtan probeert naar een medespeler te passen. Tábori is nu in balbezit. Tábori haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VRATNIK - Proleter T. 0:8

89e minuut.
Čudić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berggren rent richting de bal. Berggren passt de bal in één keer door. Nobili rent richting de bal. Nobili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VRATNIK 62%, Proleter T. 38%.
FC VRATNIK - Proleter T. 0:8