Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Rautalaakso Rangers Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2804
Rautalaakso Rangers Ángel de la muerte
442 Tactiek 343 testi
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.8 gemiddelde waardering 48.1
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Mehtälä is nu in balbezit. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:1

11e minuut.
Landazábal onderschept slim de pass. Landazábal geeft een lange en hoge pass. Mehtälä kopt de bal weg. Klungelig pakt Nummikoski de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... Välilä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Ulmala passt de bal zonder na te denken. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi speelt de bal door. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Poikkimäki de bal onder controle te krijgen. Niemi rent richting de bal. Taivalkoski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taivalkoski krijgt een gele kaart. Niemi raakt geblesseerd tijdens het duel. Palovesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. Välilä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:2

30e minuut.
Pellonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkitie verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkitie met een sublieme pass. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:3

31e minuut.
Palovesi geeft een lange en hoge pass. Daar is Orell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä schiet op doel. Välilä probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:4

34e minuut.
Nummikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Kareoja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nummikoski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mehtälä legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:5

37e minuut.
Nummikoski heeft problemen om de bal te vangen. Nummikoski probeert naar een medespeler te passen. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:6

39e minuut.
Niemi rent richting de bal. Niemi geeft een lange en hoge pass. Tuomaila rent richting de bal. Nummikoski onderschept slim de pass. Nummikoski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mäkitie geeft een hoge lob. Mehtälä rent richting de bal. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:7

43e minuut.
Ulmala met een sublieme pass. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi geeft een hoge lob. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä schiet op doel. Paal! Kareoja heeft problemen om de bal te vangen. Niemi rent richting de bal. Niemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:8

45e minuut.
Mäkiranta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 66%, Ángel de la muerte 34%.
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:8

49e minuut.
Orell rent richting de bal. Mehtälä verovert de bal door een tackle van achteren. Mehtälä passt de bal met de wreef. Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Palovesi neemt de hoekschop. Nummikoski kopt de bal weg. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi geeft de bal voor. Mehtälä krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nummikoski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:9

52e minuut.
Daar is Ollilainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmala is nu in balbezit. Ulmala passt de bal in één keer door. Niemi rent richting de bal. Niemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Mäkitie met een sublieme pass. Nummikoski rent richting de bal. Kareoja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nummikoski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mäkitie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Välilä met een harde bal richting middenveld. Palovesi met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kareoja de bal onder controle te krijgen. Nummikoski is nu in balbezit. Nummikoski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Niemi geeft een lange en hoge pass. Mehtälä probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nummikoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nummikoski schiet op doel. Välilä maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nummikoski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mäkitie neemt de hoekschop. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:10

66e minuut.
Orell heeft problemen om de bal te vangen. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski passt de bal met de wreef. Mehtälä rent richting de bal. Mehtälä haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Palovesi neemt de hoekschop. Niemi kopt de bal weg. Orell probeert de bal met de borst te controleren. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä schiet op doel. Välilä verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:11

68e minuut.
Kareoja met een sublieme pass. Nummikoski met een sublieme pass. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:12

69e minuut.
Niemi met een sublieme pass. Nummikoski rent richting de bal. Nummikoski speelt de bal door. Niemi is nu in balbezit. Niemi schiet op doel. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nummikoski rent richting de bal. Kareoja verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Buitenspel voor Mehtälä. Goede buitenspelval van de verdediging. Välilä neemt vlug de vrije trap. Huikuri met een sublieme pass. Peltojoki is nu in balbezit. Peltojoki geeft een hoge lob. Mäkiranta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Pellonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmala rent richting de bal. Ulmala passt de bal in één keer door. Mehtälä is nu in balbezit. Mehtälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:13

75e minuut.
Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkitie speelt de bal door. Nummikoski speelt de bal door. Klungelig pakt Palovesi de bal. Palovesi speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi haalt uit met een fantastische trap. Välilä werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:14

83e minuut.
Nummikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nummikoski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nummikoski geeft een hoge lob. Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi schiet op doel. Välilä probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Niemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemi met een sublieme pass. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä draait met de bal, schiet en ... Välilä maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:15

88e minuut.
Poikkimäki speelt de bal door. Mäkitie bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäkitie passt de bal zonder na te denken. Mehtälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehtälä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rautalaakso Rangers 79%, Ángel de la muerte 21%.
Rautalaakso Rangers - Ángel de la muerte 0:16