Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ STADIUM
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3441
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC f.c panathinaikos
you toube Tactiek PAO A`
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 61.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen solide


12e minuut.
Stefanowski speelt de bal door. Budziszewski is nu in balbezit. Tziotis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budziszewski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Budziszewski kan niet meer verder spelen. Nolf komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Boruch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kataja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stefanowski de bal. Stefanowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 63%, f.c panathinaikos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - f.c panathinaikos 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šimonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stefanowski de bal. Stefanowski geeft de bal voor. Nolf springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Stefanowski geeft de bal voor. Nolf kopt de bal weg. Šimonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pallesen geeft een hoge lob. Daar is Chatzipanagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzipanagos geeft een hoge lob. Robredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robredo draait met de bal, schiet en ... Burke bokst de bal weg.

75e minuut.
Diktaios probeert naar een medespeler te passen. Kataja is nu in balbezit. Kataja met een sublieme pass. Nolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nolf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - f.c panathinaikos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC 77%, f.c panathinaikos 23%.
Α.Ε.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ.FC - f.c panathinaikos 0:1