Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monumental
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8942
River Plate Forever Galaktika Stars
mufa mirror Tactiek Ataka wing
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
68.2 gemiddelde waardering 55.8
incredible Schieten good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Rojas geeft de bal voor. Jerčić rent richting de bal. Jerčić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Galiev passt de bal in één keer door. Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arkhipov raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galiev neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Arkhipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković verovert de bal door een tackle van achteren. Stanojković geeft een hoge lob. Króżel is nu in balbezit. Króżel schiet op doel. Rodríguez Antón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Stanojković verovert de bal door een tackle van achteren. Galiev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rojas. Rojas krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pinczés met de inworp. Rojas speelt de bal door. Pinczés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinczés geeft een lange en hoge pass. Króżel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Savinykh rent richting de bal. Pinczés verovert de bal door een tackle van achteren. Pinczés met een sublieme pass. Jerčić is nu in balbezit. Jerčić schiet op doel. Rodríguez Antón bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Higuera kopt de bal weg. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft de bal voor. Króżel is nu in balbezit. Króżel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Yakovlev probeert de bal aan de voet te houden. Evsikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evsikov passt de bal in één keer door. Kalajchev is nu in balbezit. Kalajchev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Pinczés met de inworp. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft de bal voor. Jerčić maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Inworp. Kalajchev met de inworp. Galiev probeert naar een medespeler te passen. Chivadze geeft een lange en hoge pass. Arkhipov maakt een snoekduik en kopt de bal. Puşcaşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Jerčić is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pinczés neemt de hoekschop. Jerčić springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Higuera kopt de bal weg. Rojas met een sublieme pass. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés geeft een hoge lob. Króżel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Amuado bereikt de bal nog maar net als eerste. Amuado geeft een hoge lob. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft een hoge lob. Króżel is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - Galaktika Stars 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 50%, Galaktika Stars 50%.
River Plate Forever - Galaktika Stars 1:0

52e minuut.
Daar is Jerčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savinykh rent richting de bal. Savinykh geeft een lange en hoge pass. Jerčić heeft problemen om de bal te vangen. Jerčić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rodríguez Antón trapt de bal weg. Stanojković kopt de bal weg. Rojas met een sublieme pass. Jerčić is nu in balbezit. Jerčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas passt de bal zonder na te denken. Pinczés is nu in balbezit. Pinczés geeft een lange en hoge pass. Króżel maakt een snoekduik en kopt de bal. Rodríguez Antón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Króżel is nu in balbezit. Króżel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate Forever - Galaktika Stars 2:0

65e minuut.
Arkhipov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Leonte komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stanojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanojković geeft een hoge lob. Schustov kan de bal niet met de borst controleren. Króżel is nu in balbezit. Króżel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Evsikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jerčić is nu in balbezit. Prapor bereikt de bal nog maar net als eerste. Króżel onderschept slim de pass. Króżel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Savinykh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerčić is nu in balbezit. Jerčić schiet op doel. Rodríguez Antón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Pękala is nu in balbezit. Pękala geeft een lange en hoge pass. Schustov kan de bal niet met de borst controleren. Króżel rent richting de bal. Króżel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Pinczés met de inworp. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas geeft een lange en hoge pass. Jerčić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pękala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pękala geeft de bal voor. Jerčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerčić draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Antón probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate Forever 32%, Galaktika Stars 68%.
River Plate Forever - Galaktika Stars 2:0