Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Serejão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3194
Taguatinga FC FC R370M4D4
424 off Tactiek amistoso F
50% Balbezit 50%
14% Spel op eigen helft 86%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Mushev rent richting de bal. Mushev passt de bal zonder na te denken. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi schiet op doel. Tomaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 1:0

4e minuut.
Iwan met een snelle inworp. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor met een sublieme pass. Nonato rent richting de bal. Nonato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nonato met een snelle inworp. Beltrão met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Tomaszczyk bokst de bal weg. Canavesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor kan de bal niet met de borst controleren. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Iwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor speelt de bal door. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Hofmann speelt de bal door. Mushev speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 2:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 3:0

23e minuut.
Divljan geeft een hoge lob. Inworp. Nonato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canavesi controleert de bal met de borst. Canavesi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi schiet op doel. Tomaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Palladini kan de bal niet met de borst controleren. Iwan rent richting de bal. Iwan met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel. Tomaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Iwan met de inworp. Ignatescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatescu probeert naar een medespeler te passen. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 9%, FC R370M4D4 91%.
Taguatinga FC - FC R370M4D4 4:0

46e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Canavesi verovert de bal door een tackle van achteren. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Beltrão heeft problemen om de bal te vangen. Beltrão speelt de bal door. Iwan rent richting de bal. Iwan draait met de bal, schiet en ... Tomaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Iwan is nu in balbezit. Iwan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nichifor de bal. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 5:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwan met de inworp. Nichifor is nu in balbezit. Nichifor schiet op doel. Tomaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 6:0

60e minuut.
Mushev onderschept slim de pass. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi schiet op doel. Tomaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 7:0

62e minuut.
Ignatescu passt de bal met de wreef. Tomaszczyk met een sublieme pass. Palladini rent richting de bal. Palladini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Ignatescu met een sublieme pass. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Canavesi is nu in balbezit. Canavesi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 8:0

68e minuut.
Genchev passt de bal in één keer door. Coronel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 9:0

71e minuut.
Nonato rent richting de bal. Nonato speelt de bal door. Canavesi rent richting de bal. Canavesi haalt uit met een fantastische trap. Tomaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 10:0

79e minuut.
Canavesi probeert naar een medespeler te passen. Nichifor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tomaszczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Czereszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Beltrão is nu in balbezit. Nonato is nu in balbezit. Nonato speelt de bal door. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Iwan met de inworp. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Tomaszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taguatinga FC - FC R370M4D4 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taguatinga FC 19%, FC R370M4D4 81%.
Taguatinga FC - FC R370M4D4 11:0