Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Market Square
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2090
Celtic Marillion Ravelin Cannoneers
Raute Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 34.1
solid Schieten adequate
solid Passen weak
poor Verdedigen solid


9e minuut.
Jakoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakoby geeft een hoge lob. Socaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Socaciu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jockel met een snelle inworp. Garth is nu in balbezit. Met opzet legt Pistorius zijn tegenspeler op de grond. Pistorius is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Garth raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Del Sole neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Daar is Vogeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jockel rent richting de bal. Jockel passt de bal zonder na te denken. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kärtner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Garth kopt de bal weg. Kohlmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole verovert de bal door een tackle van achteren. O`Reilly geeft de bal voor. Lüssem maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Gründler heeft problemen om de bal te vangen. Lüssem rent richting de bal. Lüssem draait met de bal, schiet en ... Kärtner bokst de bal weg. Paal!

28e minuut.
Gründler geeft een lange en hoge pass. Jakoby is nu in balbezit. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel geeft de bal voor. Del Sole maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 1:0

30e minuut.
Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy passt de bal met de wreef. Naake speelt de bal door. Pingitzer is nu in balbezit. Pingitzer schiet op doel. Cruikshank probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Steels is nu in balbezit. Del Sole verovert de bal door een tackle van achteren. Del Sole draait met de bal, schiet en ... Kärtner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 2:0

36e minuut.
O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly passt de bal met de wreef. Del Sole is nu in balbezit. Del Sole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 3:0

38e minuut.
O`Reilly geeft de bal voor. Jockel kopt de bal weg. Lüssem rent richting de bal. Lüssem haalt uit met een fantastische trap. Kärtner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 4:0

41e minuut.
Daar is Lüssem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jockel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jockel passt de bal in één keer door. Lüssem is nu in balbezit. Lüssem draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kärtner bokst de bal weg.

44e minuut.
Socaciu geeft de bal voor. Klungelig pakt Del Sole de bal. Formenoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Formenoy krijgt een gele kaart. Del Sole is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Sole zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lüssem krijgt zijn hoofd ertegen. Kärtner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 41%, Ravelin Cannoneers 59%.
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 5:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jockel met een snelle inworp. Lüssem is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jockel zal de hoekschop nemen. Kärtner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Brandibock komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Ingensiep komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Formenoy speelt de bal door. Klungelig pakt Kröger de bal. Socaciu rent richting de bal. Socaciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Benz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Brandibock is nu in balbezit. Brandibock geeft een hoge lob. Brandibock kan de bal niet met de borst controleren. Jockel rent richting de bal. Jockel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Marillion 42%, Ravelin Cannoneers 58%.
Celtic Marillion - Ravelin Cannoneers 5:0