Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Husker United Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4784
Husker United IFK träben
AB vs Cambrant Tactiek okej
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
29 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Beckman met de inworp. Mattiasson probeert naar een medespeler te passen. Petardo is nu in balbezit. Petardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Beckman bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckman geeft een hoge lob. Bergman heeft problemen om de bal te vangen. Skugge is nu in balbezit. Skugge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bringnäs kopt de bal weg. Tenholtern heeft problemen om de bal te vangen. Skugge rent richting de bal. Skugge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 0:1

7e minuut.
Inworp. Bringnäs met de inworp. Fröberg rent richting de bal. Fröberg geeft een hoge lob. Skugge springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lagoudakis kopt de bal weg. Çayır is nu in balbezit. Çayır geeft een hoge lob. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - IFK träben 1:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beckman met een snelle inworp. Herczyk probeert naar een medespeler te passen. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... Sjögran bokst de bal weg.

19e minuut.
Skugge kopt de bal weg. Daar is Le Bras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bras speelt de bal door. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge haalt uit met een fantastische trap. Grolsch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 1:2

24e minuut.
Nööjd geeft de bal voor. Inworp. Bergman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çayır geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nööjd controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Çayır neemt de hoekschop. Lagoudakis krijgt zijn hoofd ertegen. Sjögran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Çayır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çayır geeft een lange en hoge pass. Nauthe heeft problemen om de bal te vangen. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Mattiasson geeft de bal voor. Pink heeft problemen om de bal te vangen. Pink geeft een lange en hoge pass. Nesser rent richting de bal. Nesser schiet op doel. Sjögran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Herczyk rent richting de bal. Herczyk geeft een lange en hoge pass. Nauthe kopt de bal weg. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 48%, IFK träben 52%.
Husker United - IFK träben 1:2

50e minuut.
Fleetwood is nu in balbezit. Fleetwood passt de bal zonder na te denken. Skugge bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge haalt uit met een fantastische trap. Grolsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 1:3

51e minuut.
Bergman geeft de bal voor. Çayır is nu in balbezit. Çayır met een sublieme pass. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

55e minuut.
Bergman passt de bal in één keer door. Çayır is nu in balbezit. Çayır passt de bal in één keer door. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Nauthe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. Sjögran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 2:3

59e minuut.
Nööjd kopt de bal weg. Klungelig pakt Mattiasson de bal. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Herczyk met een sublieme pass. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis passt de bal met de wreef. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... Sjögran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Çayır is nu in balbezit. Çayır heeft problemen om de bal te vangen. Çayır draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mattiasson verovert de bal door een tackle van achteren. Mattiasson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skugge de bal. Petardo rent richting de bal. Petardo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bergman is nu in balbezit. Bringnäs verovert de bal door een tackle van achteren. Bringnäs met een sublieme pass. Petardo heeft problemen om de bal te vangen. Petardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 2:4

67e minuut.
Çayır rent richting de bal. Çayır geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis kopt de bal weg. Nesser rent richting de bal. Nesser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sjögran met een sublieme pass. Roxström kopt de bal weg. Herczyk speelt de bal door. Daar is Lagoudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lagoudakis met een sublieme pass. Nesser is nu in balbezit. Lagoudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husker United - IFK träben 3:4

78e minuut.
Le Bras verovert de bal door een tackle van achteren. Mattiasson begaat een overtreding. Le Bras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roxström zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çayır kopt de bal weg. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nesser krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husker United - IFK träben 4:4

81e minuut.
Fröberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rosberg komt het veld opgelopen. Mattiasson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herczyk speelt de bal door. Nesser rent richting de bal. Nesser geeft een lange en hoge pass. Lagoudakis springt en kopt de bal. Sjögran bokst de bal weg.

83e minuut.
Bergman is nu in balbezit. Bergman geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hodell de bal. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser schiet op doel. Sjögran bokst de bal weg.

87e minuut.
Herczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosberg is nu in balbezit. Rosberg met een sublieme pass. Petardo rent richting de bal. Petardo draait met de bal, schiet en ... Grolsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Herczyk onderschept slim de pass. Herczyk geeft een hoge lob. Çayır kopt de bal weg. Nesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Nesser draait met de bal, schiet en ... Sjögran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husker United 40%, IFK träben 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husker United - IFK träben 4:4