Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 09:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chonburi Cannons Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2192
Chonburi Cannons Iras Plon Garbatka
Normal Tactiek iras3
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 50.8
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Benítez geeft de bal voor. Achmistrowicz-Wachmistrowicz kopt de bal weg. Lewera is nu in balbezit. Lewera haalt uit met een fantastische trap. Ramsland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 0:1

4e minuut.
Pflugbeil passt de bal met de wreef. Barmby speelt de bal door. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pflugbeil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz rent richting de bal. Wattanasinn begaat een overtreding. Wattanasinn krijgt een gele kaart.

15e minuut.
de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana geeft de bal voor. Petkovic met een sublieme pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zuch geeft de bal voor. Lao-Jaruphan controleert de bal met de borst. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 0:2

22e minuut.
Basarić kopt de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Lao-Jaruphan rent richting de bal. Achmistrowicz-Wachmistrowicz onderschept slim de pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewera rent richting de bal. Lewera haalt uit met een fantastische trap. Ramsland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Basarić draait met de bal, schiet en ... Lao-Jaruphan probeert de bal aan de voet te houden. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ... Ramsland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 0:3

30e minuut.
Nithatsansart passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal probeert naar een medespeler te passen. Lewera is nu in balbezit. Lewera haalt uit met een fantastische trap. Ramsland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Lao-Jaruphan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera schiet op doel. Yindeeyoungyeon probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 0:4

39e minuut.
Lewera is nu in balbezit. Lewera passt de bal in één keer door. Lao-Jaruphan is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz onderschept slim de pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 0:5

41e minuut.
Niezbędny is nu in balbezit. Niezbędny geeft de bal voor. de Santana heeft problemen om de bal te vangen. de Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 1:5

44e minuut.
Lao-Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera draait met de bal, schiet en ... Ramsland bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cioffo komt het veld opgelopen. Benítez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cioffo controleert de bal met de borst. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Cannons 67%, Iras Plon Garbatka 33%.
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 1:5

46e minuut.
Lopez komt het veld opgelopen. Bubelecas komt het veld opgelopen. Gregersen komt het veld opgelopen. Alvarez komt het veld opgelopen. Młotkowski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gregersen speelt de bal door. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz probeert naar een medespeler te passen. Lewera is nu in balbezit. Lewera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Decebal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achmistrowicz-Wachmistrowicz passt de bal in één keer door. Gregersen is nu in balbezit. Gregersen draait met de bal, schiet en ... Ramsland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yindeeyoungyeon bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 1:6

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sae-Tung komt het veld opgelopen. Jamnunviriya komt het veld opgelopen. Sanpakij komt het veld opgelopen. Decebal met een snelle inworp. Bubelecas met een sublieme pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Pflugbeil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflugbeil met een sublieme pass. Cioffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffo geeft de bal voor. Radomirov springt en kopt de bal. Młotkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Čičković rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Lewera rent richting de bal. Lewera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Jamnunviriya geeft de bal voor. Inworp. Benítez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastorczyk komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pastorczyk met een sublieme pass. Cioffo rent richting de bal. Cioffo probeert naar een medespeler te passen. Sae-Tung rent richting de bal. Sae-Tung draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pastorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffo met een sublieme pass. Silapa-acha is nu in balbezit. Silapa-acha haalt uit met een fantastische trap. Młotkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 2:6

80e minuut.
Ramsland speelt de bal door. Cioffo kopt de bal weg. Lopez heeft problemen om de bal te vangen. Pastorczyk rent richting de bal. Pastorczyk draait met de bal, schiet en ... Młotkowski bokst de bal weg.

87e minuut.
Łazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubelecas onderschept slim de pass. Bubelecas geeft de bal voor. Achmistrowicz-Wachmistrowicz is nu in balbezit. Achmistrowicz-Wachmistrowicz haalt uit met een fantastische trap. Ramsland bokst de bal weg. Gregersen rent richting de bal. Gregersen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bubelecas geeft een hoge lob. Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramsland bokst de bal weg. Achmistrowicz-Wachmistrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Cannons 68%, Iras Plon Garbatka 32%.
Chonburi Cannons - Iras Plon Garbatka 2:6