Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:18
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC RESCO'S Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5788
FC RESCO`S Le Furie bianche
T 532 ELG Tactiek 5-3-2 B
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
69 gemiddelde waardering 51
incredible Schieten excellent
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen adequate


8e minuut.
Gamargo rent richting de bal. Gamargo passt de bal in één keer door. Díez Guisasola rent richting de bal. Díez Guisasola geeft een hoge lob. Bestry krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Naliwajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger passt de bal zonder na te denken. La Casella rent richting de bal. La Casella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Díez Guisasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez Guisasola geeft de bal voor. Šerifović probeert de bal met de borst te controleren. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos schiet op doel. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ercin geeft de bal voor. Šerifović heeft problemen om de bal te vangen. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Gręda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Le Furie bianche 1:0

21e minuut.
La Casella passt de bal zonder na te denken. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin geeft een lange en hoge pass. Lakatos rent richting de bal. Lakatos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Le Furie bianche 2:0

25e minuut.
Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naliwajko. Ercin raakt geblesseerd tijdens het duel. Ercin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakatos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ercin is nu in balbezit. Zeiger met een sublieme pass. Olszowiak is nu in balbezit. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Le Furie bianche 3:0

34e minuut.
Gamargo passt de bal met de wreef. Ercin rent richting de bal. Ercin probeert naar een medespeler te passen. Lakatos rent richting de bal. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ercin rent richting de bal. Ercin passt de bal zonder na te denken. Olszowiak is nu in balbezit. Lakatos verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. Gręda bokst de bal weg. Daar is Čuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Le Furie bianche 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 24%, Le Furie bianche 76%.
FC RESCO`S - Le Furie bianche 4:0

46e minuut.
Herbut speelt de bal door. Čuka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naliwajko de bal. Lakatos verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RESCO`S - Le Furie bianche 5:0

48e minuut.
Gamargo passt de bal in één keer door. Daar is Bestry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šerifović rent richting de bal. Bestry onderschept slim de pass. Bestry schiet op doel. Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Díez Guisasola verovert de bal door een tackle van achteren. Díez Guisasola geeft een hoge lob. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Gręda bokst de bal weg.

51e minuut.
Mateescu kan de bal niet met de borst controleren. Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Lakatos rent richting de bal. Lakatos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ercin rent richting de bal. Ercin geeft een hoge lob. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zeiger heeft problemen om de bal te vangen. La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal zonder na te denken. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos schiet op doel. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Gamargo probeert naar een medespeler te passen. Ercin is nu in balbezit. Ercin geeft een lange en hoge pass. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ercin geeft een hoge lob. Daar is Hormayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šerifović de bal onder controle te krijgen. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Šerifović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos passt de bal met de wreef. Bestry is nu in balbezit. Bestry draait met de bal, schiet en ... Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Biagiotti komt het veld opgelopen. Cugnone komt het veld opgelopen.

75e minuut.
La Casella passt de bal met de wreef. Daar is Ercin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naliwajko rent richting de bal. Ercin verovert de bal door een tackle van achteren. Ercin schiet op doel. De bal raakt de paal. Gręda speelt de bal door. Gamargo kopt de bal weg. Lakatos rent richting de bal. Bestry rent richting de bal. Bestry draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Zeiger is nu in balbezit. Lakatos onderschept slim de pass. Herbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatos onderschept slim de pass. Lakatos schiet op doel. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Čuka geeft de bal voor. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo geeft de bal voor. Lakatos krijgt zijn hoofd ertegen. Gręda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sitar met een sublieme pass. Biagiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Biagiotti geeft een hoge lob. Lakatos kopt de bal weg. Klungelig pakt Bestry de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Biagiotti de bal onder controle te krijgen. Małaszuk rent richting de bal. Díez Guisasola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Małaszuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dong bokst de bal weg.

87e minuut.
Šerifović onderschept slim de pass. Šerifović probeert naar een medespeler te passen. Herbut speelt de bal door. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RESCO`S 23%, Le Furie bianche 77%.
FC RESCO`S - Le Furie bianche 5:0