Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: US Les Viltansou Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2551
US Les Viltansou FCSR Obernai
gloup Tactiek Allez, Salut !
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten good
average Passen good
average Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 1:0

9e minuut.
Kämmer is nu in balbezit. Lechantre begaat een overtreding. Kämmer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kämmer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lazzarini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Battiston. Lazzarini raakt geblesseerd tijdens het duel. Lazzarini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Grozavu met de inworp. Kämmer speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Kämmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chryplewski speelt de bal door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozavu passt de bal zonder na te denken. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kämmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämmer passt de bal met de wreef. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Bard probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kämmer verovert de bal door een tackle van achteren. Kämmer passt de bal in één keer door. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kämmer passt de bal met de wreef. Muszasty is nu in balbezit. Muszasty passt de bal in één keer door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lazzarini rent richting de bal. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 20%, FCSR Obernai 80%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 1:0

47e minuut.
Kämmer passt de bal met de wreef. Tomasik rent richting de bal. Tomasik passt de bal met de wreef. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Battiston is nu in balbezit. Battiston met een sublieme pass. Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazzarini schiet op doel. Bard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bruno met een sublieme pass. Klungelig pakt Brisson de bal. Battiston bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chryplewski met een snelle inworp. Kämmer probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kämmer met een sublieme pass. Lazzarini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lechantre. Lechantre krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Kämmer met een sublieme pass. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini schiet op doel. Bard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 2:0

79e minuut.
Lechantre met een snelle inworp. Grozavu rent richting de bal. Grozavu passt de bal in één keer door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Bard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kämmer zal de hoekschop nemen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Bard probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 3:0

84e minuut.
Kämmer rent richting de bal. Kämmer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lazzarini de bal. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 33%, FCSR Obernai 67%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 4:0