Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VincentVan.org Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3718
VincentVan.org Ruffy F.C.
nova5 Tactiek 41 no open
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
53.4 gemiddelde waardering 60.9
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Klungelig pakt Boţan de bal. Hüter rent richting de bal. Baszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baszkowski krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Balzarini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ciemerych maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bouaron kopt de bal weg. Papała bereikt de bal nog maar net als eerste. Papała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Baszkowski met een sublieme pass. Malitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malitka passt de bal met de wreef. Hüter rent richting de bal. Hüter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Ruffy F.C. 0:1

45e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Van Hese probeert naar een medespeler te passen. Bouaron geeft een hoge lob. Balzarini rent richting de bal. Balzarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Ruffy F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 41%, Ruffy F.C. 59%.
VincentVan.org - Ruffy F.C. 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodallega komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Rhode speelt de bal door. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Ruffy F.C. 1:2

61e minuut.
Baszkowski is nu in balbezit. Malitka verovert de bal door een tackle van achteren. Malitka passt de bal zonder na te denken. Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontecha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Yiğitsoy probeert de bal aan de voet te houden. Malitka is nu in balbezit. Malitka passt de bal zonder na te denken. Ciemerych geeft een hoge lob. Paganel kopt de bal weg. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Vallenilla heeft problemen om de bal te vangen. Paganel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vallenilla. Vallenilla krijgt een gele kaart. Paganel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rhode komt bij de bal en schiet. Colombo bokst de bal weg.

81e minuut.
Hüter is nu in balbezit. Malitka probeert naar een medespeler te passen. Rodallega rent richting de bal. Rodallega schiet op doel. Fenkanin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Ruffy F.C. 1:3

84e minuut.
Vallenilla geeft de bal voor. Baszkowski controleert de bal met de borst. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodallega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodallega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VincentVan.org - Ruffy F.C. 1:4

87e minuut.
Caşevschi probeert naar een medespeler te passen. Hüter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüter passt de bal zonder na te denken. Balzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Balzarini haalt uit met een fantastische trap. Fenkanin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VincentVan.org 52%, Ruffy F.C. 48%.
VincentVan.org - Ruffy F.C. 1:4