Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: medias95 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8290
medias95 LILIACUL
442 skew Tactiek 433nou
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 64.2
excellent Schieten formidable
formidable Passen solid
incredible Verdedigen excellent


1e minuut.
Ribolzi onderschept slim de pass. Ribolzi passt de bal in één keer door. Pittella heeft problemen om de bal te vangen. Toraman rent richting de bal. Toraman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Toraman rent richting de bal. Toraman passt de bal in één keer door. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobauri rent richting de bal. Kobauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pittella passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribolzi de bal. Ribolzi speelt de bal door. Kobauri is nu in balbezit. Kobauri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Khắc Cường is nu in balbezit. Khắc Cường passt de bal in één keer door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Von Wattenwyl speelt de bal door. Pittella rent richting de bal. Kobauri rent richting de bal. Pittella is nu in balbezit. Pittella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Toraman is nu in balbezit. Toraman passt de bal met de wreef. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella schiet op doel. Marina verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toraman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daar is Bolaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canegalli is nu in balbezit. Canegalli passt de bal zonder na te denken. Pittella rent richting de bal. Pittella schiet op doel. Boca bokst de bal weg.

39e minuut.
Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman is nu in balbezit. Toraman speelt de bal door. Kobauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobauri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 48%, LILIACUL 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
medias95 - LILIACUL 0:0

46e minuut.
Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman passt de bal met de wreef. Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sinovčić passt de bal in één keer door. Bolaño is nu in balbezit. Yano rent richting de bal. Bolaño rent richting de bal. Bolaño geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Canegalli met een sublieme pass. Toraman is nu in balbezit. Bolaño met een sublieme pass. Toraman bereikt de bal nog maar net als eerste. Toraman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bolaño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oberberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea rent richting de bal. Gheţea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - LILIACUL 0:1

90e minuut.
Inworp. Khắc Cường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheţea met een sublieme pass. Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaño draait met de bal, schiet en ... Durmadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 59%, LILIACUL 41%.
medias95 - LILIACUL 0:1