Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Uniteds Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10934
Uniteds FK Balleklem
532 Tactiek 532
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 45.2
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jäkl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fløtre probeert naar een medespeler te passen. Janczylik rent richting de bal. Janczylik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Herout kopt de bal weg. Dragu is nu in balbezit. Gavrutin begaat een overtreding. Dragu roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dragu kan niet meer verder spelen. Paredes komt het veld opgelopen. Dreesen komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fløtre geeft een lange en hoge pass. Bicocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicocchi passt de bal in één keer door. Čolić is nu in balbezit. Čolić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bylok speelt de bal door. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə passt de bal met de wreef. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ... Hauwaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Fløtre rent richting de bal. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout geeft een hoge lob. Paredes krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - FK Balleklem 1:0

26e minuut.
Çobanzadə met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cascalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gavrutin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cok de bal. Wat een zware overtreding van Bergli ... Strafschop! Cok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Herout neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Fløtre bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout onderschept slim de pass. Herout passt de bal zonder na te denken. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Herout speelt de bal door. Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal in één keer door. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Herout met een sublieme pass. Bylok geeft de bal voor. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Čolić is nu in balbezit. Čolić passt de bal in één keer door. Marinov rent richting de bal. Janczylik onderschept slim de pass. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fløtre zijn tegenspeler op de grond. Bylok raakt geblesseerd tijdens het duel. Bylok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - FK Balleklem 2:0

42e minuut.
Glauser geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Janczylik de bal onder controle te krijgen. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. Hauwaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 44%, FK Balleklem 56%.
Uniteds - FK Balleklem 2:0

49e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Herout is nu in balbezit. Herout speelt de bal door. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ulutürk geeft een hoge lob. Paredes controleert de bal met de borst. Gavrutin met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Rinuccini geeft de bal voor. Čolić kopt de bal weg. Bylok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janczylik is nu in balbezit. Janczylik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bylok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bylok passt de bal met de wreef. Cok is nu in balbezit. Herout bereikt de bal nog maar net als eerste. Herout draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Paredes geeft een hoge lob. Bergli heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - FK Balleklem 3:0

77e minuut.
Ulutürk speelt de bal door. Herout rent richting de bal. Herout passt de bal met de wreef. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ypatidis rent richting de bal. Ypatidis geeft de bal voor. Bylok probeert de bal met de borst te controleren. Čolić rent richting de bal. Čolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cascalho rent richting de bal. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Gavrutin probeert de bal aan de voet te houden. Hauwaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uniteds - FK Balleklem 4:0

83e minuut.
Bylok kopt de bal weg. Bicocchi rent richting de bal. Bicocchi speelt de bal door. Daar is Janczylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczylik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Paredes is nu in balbezit. Cascalho onderschept slim de pass. Herout verovert de bal door een tackle van achteren. Herout haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bylok rent richting de bal. Bylok passt de bal zonder na te denken. Ulutürk geeft de bal voor. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uniteds 39%, FK Balleklem 61%.
Uniteds - FK Balleklem 4:0