Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voltaço Futebol Clube LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE
343 Tactiek Rollo Rollo 2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Sobral geeft een hoge lob. Capixaba controleert de bal met de borst. Ringo rent richting de bal. Klungelig pakt Ringo de bal. Ringo schiet op doel. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Matias met een sublieme pass. Carmona rent richting de bal. Carmona passt de bal met de wreef. Ringo is nu in balbezit. Ringo draait met de bal, schiet en ... Couto bokst de bal weg. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:1

7e minuut.
Pedrera met een sublieme pass. Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraiva geeft een lange en hoge pass. Ringo is nu in balbezit. Ringo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pedrera kopt de bal weg. Güçlütürk is nu in balbezit. Sobral geeft een lange en hoge pass. Ringo kopt de bal weg. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 0:2

14e minuut.
Hálka onderschept slim de pass. Dunga is nu in balbezit. Dunga geeft de bal voor. Güçlütürk springt en kopt de bal. Nurakhmetov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:2

21e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias onderschept slim de pass. Matias passt de bal zonder na te denken. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo schiet op doel. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:3

24e minuut.
Zagalo geeft een lange en hoge pass. Couto probeert naar een medespeler te passen. Pedrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Ringo de bal. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Couto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Carmona geeft de bal voor. Newcombe heeft problemen om de bal te vangen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:4

33e minuut.
Newcombe onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocha met de inworp. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Carmona maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Zagalo verovert de bal door een tackle van achteren. Zagalo passt de bal in één keer door. Carmona speelt de bal door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo schiet op doel. Couto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Júnior geeft een lange en hoge pass. Matias is nu in balbezit. Matias speelt de bal door. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo haalt uit met een fantastische trap. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carmona is nu in balbezit. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:5

39e minuut.
Newcombe kopt de bal weg. Caraballo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rocha. Rocha krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Newcombe kopt de bal weg. Klungelig pakt Júnior de bal. Ringo rent richting de bal. Ringo schiet op doel. Couto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Carmona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona schiet op doel. Couto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Caraballo kopt de bal weg. Ringo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Júnior is nu in balbezit. Ringo onderschept slim de pass. Ringo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 82%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 18%.
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:5

47e minuut.
Ringo kopt de bal weg. Rocha rent richting de bal. Rocha probeert naar een medespeler te passen. Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Carmona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal met de wreef. Ringo is nu in balbezit. Ringo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:6

54e minuut.
Caraballo passt de bal met de wreef. Hálka heeft problemen om de bal te vangen. Valente geeft de bal voor. Ringo is nu in balbezit. Ringo schiet op doel. Couto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:7

59e minuut.
Zagalo met een sublieme pass. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo met een sublieme pass. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:8

67e minuut.
Capixaba geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zagalo met de inworp. Klungelig pakt Rocha de bal. Rocha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pesole rent richting de bal. Carmona onderschept slim de pass. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Ringo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Valente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraballo met de inworp. Dunga probeert de bal met de borst te controleren. Dunga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Zagalo kopt de bal weg. Matias is nu in balbezit. Matias geeft een hoge lob. Ringo rent richting de bal. Ringo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Ringo rent richting de bal. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringo rent richting de bal. Ringo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ponce rent richting de bal. Pedrera onderschept slim de pass. Pedrera probeert naar een medespeler te passen. Ringo is nu in balbezit. Ringo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voltaço Futebol Clube 58%, LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 42%.
Voltaço Futebol Clube - LUCKFFOOT FUTEBOL CLUBE 1:8