Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Seelengrill
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6105
FC Scheibenwischer SpVgg Bertiswil
windblume Tactiek Roz
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 57.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Rattenjunge is nu in balbezit. Baños Cardín onderschept slim de pass. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wiaderny met een snelle inworp. Brusoni is nu in balbezit. Brusoni passt de bal met de wreef. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Wichser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Nibbler onderschept slim de pass. Nibbler geeft de bal voor. Colombo is nu in balbezit. Colombo haalt uit met een fantastische trap. Rizzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:0

12e minuut.
Soltanov rent richting de bal. Soltanov passt de bal met de wreef. Lourinho speelt de bal door. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:1

21e minuut.
Wichser met een harde bal richting middenveld. Kästli kopt de bal weg. Ritter is nu in balbezit. Colombo rent richting de bal. Colombo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nibbler. Wolwowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brusoni met een snel genomen vrije trap. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Brusoni is nu in balbezit. Brusoni probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lourinho passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soltanov de bal. Soltanov passt de bal zonder na te denken. Baños Cardín heeft problemen om de bal te vangen. Baños Cardín schiet op doel. Wichser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:2

35e minuut.
Brusoni probeert naar een medespeler te passen. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter geeft een lange en hoge pass. Baños Cardín is nu in balbezit. Baños Cardín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:3

39e minuut.
Lourinho heeft problemen om de bal te vangen. Lourinho geeft een hoge lob. Klungelig pakt Niedziela de bal. Baños Cardín rent richting de bal. Baños Cardín schiet op doel. Wichser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aeschlimann is nu in balbezit. Wolwowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wolwowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 69%, SpVgg Bertiswil 31%.
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:4

51e minuut.
Niedziela speelt de bal door. Soltanov rent richting de bal. Soltanov passt de bal in één keer door. Daar is Baños Cardín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baños Cardín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Baños Cardín speelt de bal door. Lourinho rent richting de bal. Lourinho met een sublieme pass. Baños Cardín bereikt de bal nog maar net als eerste. Baños Cardín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tubul kopt de bal weg. Nibbler is nu in balbezit. Nibbler geeft een lange en hoge pass. Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lourinho rent richting de bal. Lourinho passt de bal in één keer door. Schindler geeft de bal voor. Colombo controleert de bal met de borst. Colombo draait met de bal, schiet en ... Rizzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scheibenwischer 63%, SpVgg Bertiswil 37%.
FC Scheibenwischer - SpVgg Bertiswil 1:4