Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Barlad Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6662
Viitorul Barlad SKY-is-the-LIMIT
Cucu 1.0 Tactiek 2024-2025
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
11 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 61.1
formidable Schieten formidable
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Crăciun passt de bal met de wreef. Codrescu met een sublieme pass. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Langowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuculiansky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Oportunista geeft een lange en hoge pass. Codrescu rent richting de bal. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Langowski is nu in balbezit. Langowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cuculiansky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

7e minuut.
Abdel Fatah geeft een hoge lob. Inworp. Tucki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Favstov geeft een lange en hoge pass. Ruiz Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Trincea met een sublieme pass. Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal in één keer door. Langowski rent richting de bal. Langowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Sułkowski geeft de bal voor. Zidane geeft een lange en hoge pass. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone verovert de bal door een tackle van achteren. Brancaleone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Liber is nu in balbezit. Liber geeft een hoge lob. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft de bal voor. Brancaleone maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Trincea met de inworp. Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Crăciun zijn tegenspeler op de grond. Crăciun is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Tucki onderschept slim de pass. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Brancaleone is nu in balbezit. Brancaleone schiet op doel. Gogola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki passt de bal zonder na te denken. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Favstov neemt de hoekschop. Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sułkowski. Tucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Cvetanović met een snel genomen vrije trap. Rayman rent richting de bal. Rayman passt de bal zonder na te denken. Ruiz Sánchez is nu in balbezit. Ruiz Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ruiz Sánchez kopt de bal weg. Sułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone onderschept slim de pass. Brancaleone schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 36%, SKY-is-the-LIMIT 64%.
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 1:0

50e minuut.
Fiorentini verovert de bal door een tackle van achteren. Favstov rent richting de bal. Fiorentini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Favstov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruiz Sánchez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 2:0

53e minuut.
Langowski rent richting de bal. Schockaert begaat een overtreding. Langowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Codrescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caramitru rent richting de bal. Caramitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Rayman onderschept slim de pass. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft een hoge lob. Brancaleone maakt een snoekduik en kopt de bal. Gogola bokst de bal weg.

77e minuut.
Caramitru onderschept slim de pass. Liber legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramitru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Langowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cuculiansky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 2:1

77e minuut.
Daar is Tucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorentini is nu in balbezit. Tucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tucki krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Langowski met een sublieme pass. Schockaert probeert de bal aan de voet te houden. Caramitru rent richting de bal. Caramitru schiet op doel. Cuculiansky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 2:2

88e minuut.
Liber passt de bal zonder na te denken. Abdel Fatah geeft een hoge lob. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Langowski schiet op doel. Cuculiansky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 37%, SKY-is-the-LIMIT 63%.
Viitorul Barlad - SKY-is-the-LIMIT 2:3