Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Barlad Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Viitorul Barlad CS AmeServ 2019
Cucu 1.0 Tactiek younginess
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
69.4 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten very good
outstanding Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Brancaleone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contreras geeft een hoge lob. Agliardi kopt de bal weg. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki geeft een hoge lob. Frisone kopt de bal weg. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Gânsac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zajtsev rent richting de bal. Met opzet legt Tucki zijn tegenspeler op de grond. Tucki krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zidane geeft een hoge lob. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Favstov rent richting de bal. Favstov geeft een lange en hoge pass. Frisone springt en kopt de bal. Madera bokst de bal weg.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tucki zal de hoekschop nemen. Thái Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Favstov geeft de bal voor. Brancaleone springt en kopt de bal. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Favstov neemt de hoekschop. Brancaleone kopt de bal weg. Rayman geeft een lange en hoge pass. Frisone springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Frisone passt de bal met de wreef. Rayman rent richting de bal. Rayman passt de bal zonder na te denken. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 1:0

31e minuut.
Inworp. Zidane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucki speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Favstov probeert naar een medespeler te passen. Rayman is nu in balbezit. Rayman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frisone de bal. Frisone draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schockaert passt de bal zonder na te denken. Tucki probeert naar een medespeler te passen. Favstov met een sublieme pass. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone draait met de bal, schiet en ... Madera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 24%, CS AmeServ 2019 76%.
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 1:0

46e minuut.
Frisone onderschept slim de pass. Frisone speelt de bal door. Favstov rent richting de bal. Favstov geeft de bal voor. Brancaleone springt en kopt de bal. Madera bokst de bal weg.

55e minuut.
Sillanpää is nu in balbezit. Sillanpää geeft de bal voor. Ojasalu springt en kopt de bal. Zajtsev krijgt zijn hoofd ertegen. Ojasalu springt en kopt de bal. Cuculiansky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 1:1

59e minuut.
Slampák rent richting de bal. Slampák met een sublieme pass. Klungelig pakt Ojasalu de bal. Ojasalu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Slampák met de inworp. Sillanpää rent richting de bal. Sillanpää geeft een hoge lob. Agliardi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuculiansky probeert naar een medespeler te passen. Tucki speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft een hoge lob. Brancaleone is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 2:1

73e minuut.
Madera met een harde bal richting middenveld. Chipende rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sillanpää. Sillanpää krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Slampák rent richting de bal. Slampák passt de bal in één keer door. Agliardi is nu in balbezit. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Cuculiansky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 2:2

79e minuut.
Zidane rent richting de bal. Zidane passt de bal zonder na te denken. Tucki speelt de bal door. Frisone is nu in balbezit. Frisone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tucki passt de bal in één keer door. Chipende is nu in balbezit. Chipende met een sublieme pass. Favstov is nu in balbezit. Favstov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viitorul Barlad 37%, CS AmeServ 2019 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viitorul Barlad - CS AmeServ 2019 2:2