Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Agustín Coruco Díaz
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6903
Cañeros de Zacatepec Real Camba
433SPARTA Tactiek Tac.M1.1
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.3 gemiddelde waardering 44.5
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sapanatar met de inworp. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravakos speelt de bal door. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crouch met een harde bal richting middenveld. Ipata kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Pardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ipata geeft de bal voor. Sapanatar geeft een hoge lob. Crouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona onderschept slim de pass. Barahona draait met de bal, schiet en ... Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ipata probeert naar een medespeler te passen. García is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trafalgar. García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. García kan niet meer verder spelen. Bădiţă komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sabina passt de bal in één keer door. Jiménez rent richting de bal. Tianshuo maakt een afschuwelijke overtreding. Tianshuo krijgt een gele kaart. Jiménez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Romanek passt de bal met de wreef. Degollado heeft problemen om de bal te vangen. Ipata speelt de bal door. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pardo bokst de bal weg.

27e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendivil geeft de bal voor. Barsan rent richting de bal. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bădiţă is nu in balbezit. Sabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel. Pardo bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Romanek rent richting de bal. Romanek met een sublieme pass. Sapanatar rent richting de bal. Bădiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bădiţă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 29%, Real Camba 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cañeros de Zacatepec - Real Camba 0:0

57e minuut.
Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero probeert naar een medespeler te passen. Cuéllar is nu in balbezit. Saravakos onderschept slim de pass. Saravakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Barsan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ipata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tianshuo geeft de bal voor. Inworp. Mendivil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bădiţă rent richting de bal. Bădiţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Trafalgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trafalgar. Trafalgar krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ipata met een sublieme pass. Sabina rent richting de bal. Sabina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bădiţă de bal. Bădiţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tagor met een sublieme pass. Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipata is nu in balbezit. Ipata geeft een hoge lob. Bădiţă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cañeros de Zacatepec - Real Camba 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cañeros de Zacatepec 43%, Real Camba 57%.
Cañeros de Zacatepec - Real Camba 1:0