Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WilstermannF.C. Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3131
WilstermannF.C. Amazon FC
G541 Tactiek breki433
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 55
average Schieten excellent
average Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal in één keer door. Daar is Yanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szirmay geeft een lange en hoge pass. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamcur bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Trivellas is nu in balbezit. Trivellas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosso de bal. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Yanka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szirmay kopt de bal weg. Campero heeft problemen om de bal te vangen. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka schiet op doel. Zamcur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:1

10e minuut.
Yanka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Campero de bal onder controle te krijgen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay geeft een hoge lob. Salahues heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

15e minuut.
Korányi rent richting de bal. Korányi passt de bal met de wreef. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka schiet op doel. Zamcur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:2

17e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka onderschept slim de pass. Yanka passt de bal in één keer door. Korányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:3

23e minuut.
Trivellas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivellas passt de bal met de wreef. Daar is Yanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:4

24e minuut.
Dárday speelt de bal door. Korányi rent richting de bal. Korányi passt de bal met de wreef. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka haalt uit met een fantastische trap. Zamcur bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dárday geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yanka springt en kopt de bal. Zamcur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:5

32e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal in één keer door. Yanka is nu in balbezit. Yanka schiet op doel. Zamcur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:6

35e minuut.
Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Korányi rent richting de bal. Yanka is nu in balbezit. Yanka schiet op doel. Zamcur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:7

36e minuut.
Korányi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dárday zal de hoekschop nemen. Yanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamcur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:8

45e minuut.
Yanka probeert naar een medespeler te passen. Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal in één keer door. Korányi is nu in balbezit. Korányi draait met de bal, schiet en ... Zamcur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 76%, Amazon FC 24%.
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:9

47e minuut.
Trivellas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yanka de bal. Campero rent richting de bal. Yanka onderschept slim de pass. Yanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:10

49e minuut.
Korányi is nu in balbezit. Korányi geeft een lange en hoge pass. Yanka controleert de bal met de borst. Yanka haalt uit met een fantastische trap. Zamcur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:11

51e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal zonder na te denken. Xudaverdiyev is nu in balbezit. Xudaverdiyev geeft de bal voor. Yanka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Szirmay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szirmay passt de bal in één keer door. Korányi probeert naar een medespeler te passen. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:12

59e minuut.
Rosso rent richting de bal. Szirmay onderschept slim de pass. Szirmay geeft de bal voor. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Francolino probeert de bal aan de voet te houden. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay passt de bal in één keer door. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dárday rent richting de bal. Dárday passt de bal in één keer door. Korányi is nu in balbezit. Korányi heeft problemen om de bal te vangen. Korányi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Saldías probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dárday geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. Zamcur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay draait met de bal, schiet en ... Zamcur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Trivellas passt de bal in één keer door. Szirmay heeft problemen om de bal te vangen. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. Korányi rent richting de bal. Korányi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay geeft een lange en hoge pass. Borja is nu in balbezit. Trivellas onderschept slim de pass. Trivellas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Szirmay met een sublieme pass. Korányi is nu in balbezit. Korányi passt de bal in één keer door. Yanka is nu in balbezit. Yanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:13

78e minuut.
Korányi onderschept slim de pass. Korányi probeert naar een medespeler te passen. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:14

83e minuut.
Francolino is nu in balbezit. Francolino met een sublieme pass. Daar is Gamarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mordak is nu in balbezit. Mordak probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szirmay is nu in balbezit. Szirmay passt de bal in één keer door. Yanka rent richting de bal. Trivellas rent richting de bal. Trivellas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:15

88e minuut.
Trivellas met een sublieme pass. Lino heeft problemen om de bal te vangen. Trivellas geeft een hoge lob. Yanka is nu in balbezit. Yanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WilstermannF.C. 84%, Amazon FC 16%.
WilstermannF.C. - Amazon FC 0:15