Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaracaiboFC Venecho fc
A lo Chechu Tactiek Copa
75% Balbezit 25%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen poor


4e minuut.
Kakoulakis speelt de bal door. Daar is Pasino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Venecho fc 1:0

6e minuut.
Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia met een sublieme pass. Pasino is nu in balbezit. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Colméia geeft een lange en hoge pass. Notaroberto kopt de bal weg. Pasino is nu in balbezit. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Freschi is nu in balbezit. Freschi passt de bal zonder na te denken. Fasciana rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Guziałek speelt de bal door. Klungelig pakt Pasino de bal. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meleán de bal onder controle te krijgen. Dolguetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Pasino rent richting de bal. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia met een sublieme pass. Freschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Freschi geeft een hoge lob. Dolguetta bokst de bal weg.

30e minuut.
Inworp. Greco komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Khachunts is nu in balbezit. Khachunts geeft de bal voor. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Khachunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachunts geeft een lange en hoge pass. Urrutia rent richting de bal. Urrutia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meleán de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 45%, Venecho fc 55%.
MaracaiboFC - Venecho fc 1:0

46e minuut.
Guareschi komt het veld opgelopen. Scotella komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cepurneac geeft een hoge lob. Freschi probeert naar een medespeler te passen. Khachunts probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. Dolguetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Kakoulakis rent richting de bal. Kakoulakis geeft een lange en hoge pass. Pasino bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Inworp. Freschi met een snelle inworp. Khachunts is nu in balbezit. Khachunts geeft de bal voor. Urrutia krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Carrasquel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Freschi de bal. Freschi speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bolívar is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MaracaiboFC - Venecho fc 2:0

81e minuut.
Freschi speelt de bal door. Klungelig pakt Urrutia de bal. Urrutia met een sublieme pass. Notaroberto is nu in balbezit. Notaroberto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaracaiboFC 34%, Venecho fc 66%.
MaracaiboFC - Venecho fc 2:0