Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7074
Monteria F.C. FC Cassiopeia
Asthun Tactiek Gamma Cass
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64 gemiddelde waardering 50.8
formidable Schieten very good
outstanding Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Villarraga passt de bal zonder na te denken. İşkodra is nu in balbezit. de la Pava rent richting de bal. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro bokst de bal weg.

5e minuut.
Cielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cielecki geeft een hoge lob. İşkodra rent richting de bal. İşkodra schiet op doel. Vuoripuro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe passt de bal in één keer door. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 0:1

17e minuut.
de la Pava kan de bal niet met de borst controleren. Cielecki rent richting de bal. Cielecki geeft de bal voor. İşkodra springt en kopt de bal. Paal! Gdeszyński rent richting de bal. İşkodra verovert de bal door een tackle van achteren. Vuoripuro bokst de bal weg.

27e minuut.
Brunmayr rent richting de bal. Yutong verovert de bal door een tackle van achteren. Yutong geeft de bal voor. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
İşkodra onderschept slim de pass. İşkodra kan de bal niet met de borst controleren. İşkodra passt de bal in één keer door. de la Pava bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava draait met de bal, schiet en ... Vuoripuro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński onderschept slim de pass. de la Pava begaat een overtreding. Gdeszyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gdeszyński kan niet meer verder spelen. Rincón komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Morales onderschept slim de pass. Morales geeft de bal voor. Urrego rent richting de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Noriega passt de bal zonder na te denken. Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brunmayr. Brunmayr krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rincón geeft een lange en hoge pass. Bełkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodallega de bal. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Villarraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarraga geeft een lange en hoge pass. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İşkodra rent richting de bal. İşkodra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 37%, FC Cassiopeia 63%.
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 0:1

46e minuut.
Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Juantorena geeft een lange en hoge pass. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 1:1

52e minuut.
Villarraga onderschept slim de pass. Villarraga probeert naar een medespeler te passen. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 2:1

56e minuut.
de la Pava geeft een lange en hoge pass. Mancipe kopt de bal weg. Juantorena probeert naar een medespeler te passen. İşkodra bereikt de bal nog maar net als eerste. İşkodra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Villarraga heeft problemen om de bal te vangen. Villarraga passt de bal met de wreef. İşkodra rent richting de bal. İşkodra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 3:1

64e minuut.
Klungelig pakt Mancipe de bal. Noriega geeft de bal voor. Urrego rent richting de bal. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 3:2

67e minuut.
Kiepur probeert naar een medespeler te passen. Cielecki rent richting de bal. Cielecki speelt de bal door. İşkodra heeft problemen om de bal te vangen. İşkodra schiet op doel. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lama met een sublieme pass. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 4:2

68e minuut.
Juantorena passt de bal in één keer door. Cielecki is nu in balbezit. Morales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales krijgt een gele kaart. Cielecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juantorena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cielecki heeft problemen om de bal te vangen. Cielecki geeft een hoge lob. İşkodra krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daar is Noriega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete is nu in balbezit. Juantorena verovert de bal door een tackle van achteren. Juantorena geeft een lange en hoge pass. İşkodra maakt een snoekduik en kopt de bal. Vuoripuro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Urrego heeft problemen om de bal te vangen. Yutong rent richting de bal. Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Urrego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 4:3

84e minuut.
Klungelig pakt de la Pava de bal. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr passt de bal met de wreef. Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego schiet op doel. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunmayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Morales heeft problemen om de bal te vangen. Noriega rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lugo. Lugo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. Lama onderschept slim de pass. İşkodra is nu in balbezit. İşkodra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 5:3

88e minuut.
İşkodra is nu in balbezit. Lugo met een sublieme pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Pava verovert de bal door een tackle van achteren. de la Pava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monteria F.C. 26%, FC Cassiopeia 74%.
Monteria F.C. - FC Cassiopeia 5:3