Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: [M]ar del plata Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2805
[M]ar del plata Terminator F.C.
Normal Tactiek 4-1-3-2 mont
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
41.3 gemiddelde waardering 39.1
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen matig


18e minuut.
Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Polanco is nu in balbezit. Chok is nu in balbezit. Polanco onderschept slim de pass. Polanco haalt uit met een fantastische trap. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nolli rent richting de bal. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor geeft de bal voor. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Santanilla met een snelle inworp. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft een hoge lob. Sotomayor controleert de bal met de borst. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... Barszcz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Santanilla geeft de bal voor. Quiñones bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castillo. Castillo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo speelt de bal door. Sotomayor heeft problemen om de bal te vangen. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Soydinç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 56%, Terminator F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
[M]ar del plata - Terminator F.C. 0:0

66e minuut.
Quiñones trapt de bal weg van het doel. Csokonay kopt de bal weg. Liévano rent richting de bal. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco draait met de bal, schiet en ... Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Ortega speelt de bal door. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Csokonay verovert de bal door een tackle van achteren. Csokonay probeert naar een medespeler te passen. Jachymiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Csokonay schiet op doel. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peláez trapt de bal weg. Sotomayor kopt de bal weg. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[M]ar del plata - Terminator F.C. 0:1

82e minuut.
Ferro met een sublieme pass. Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Polanco is nu in balbezit. Polanco schiet op doel. Peláez bokst de bal weg. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morelos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
[M]ar del plata - Terminator F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [M]ar del plata 50%, Terminator F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
[M]ar del plata - Terminator F.C. 1:1