Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 21:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Sigurboginn
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 57869
Skytturnar Raptor
Miðja Tactiek sheep
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.9 gemiddelde waardering 72.3
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Badea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beken met de inworp. Pionek geeft de bal voor. Mikeš maakt een snoekduik en kopt de bal. Heyninck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Rojo geeft een hoge lob. Inworp. Rantapelkonen met de inworp. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vidanov met een sublieme pass. Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Beken maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Beken rent richting de bal. Beken schiet op doel. Heyninck bokst de bal weg.

14e minuut.
Rantapelkonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pionek is nu in balbezit. Pionek geeft een hoge lob. Mikeš springt en kopt de bal. Heyninck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Raptor 0:1

32e minuut.
Gołuch speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen speelt de bal door. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Heyninck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

36e minuut.
Kompała met een sublieme pass. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen met een sublieme pass. Mikeš rent richting de bal. Mikeš haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Raptor 0:2

38e minuut.
Trybuła onderschept slim de pass. Eysteinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Eysteinnsson passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Linder bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Eysteinnsson de bal. Eysteinnsson probeert naar een medespeler te passen. Erlingsson probeert naar een medespeler te passen. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson haalt uit met een fantastische trap. Linder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 65%, Raptor 35%.
Skytturnar - Raptor 0:2

47e minuut.
Ástvaldsson geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. Trybuła begaat een overtreding. Campos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Rantapelkonen is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantapelkonen met een snelle inworp. Daar is Pionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pionek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pionek is nu in balbezit. Pionek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen geeft een lange en hoge pass. Beken maakt een snoekduik en kopt de bal. Heyninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pionek speelt de bal door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mikeš probeert de bal met de borst te controleren. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frímannsson begaat een overtreding. Frímannsson krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Pionek speelt de bal door. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skytturnar - Raptor 0:3

85e minuut.
Pionek probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft de bal voor. Mikeš is nu in balbezit. Mikeš haalt uit met een fantastische trap. Heyninck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantapelkonen met een snelle inworp. Pionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pionek geeft een lange en hoge pass. Mikeš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skytturnar 69%, Raptor 31%.
Skytturnar - Raptor 0:3