Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F_C Bayern München Tokaji Aszú
5311AT Tactiek E3 att szel szuk
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
73.3 gemiddelde waardering 71.5
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


16e minuut.
Jakupec heeft problemen om de bal te vangen. Jakupec met een sublieme pass. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch springt en kopt de bal. Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Babits probeert naar een medespeler te passen. Daar is Struś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guttmann. Guttmann krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Tomkovics kopt de bal weg. Rákos is nu in balbezit. Księżyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rákos raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomkovics komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra passt de bal zonder na te denken. Babits rent richting de bal. Babits geeft een lange en hoge pass. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Babits rent richting de bal. Babits passt de bal in één keer door. Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Struś geeft de bal voor. Kwasigroch krijgt zijn hoofd ertegen. Csóka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gulyás heeft problemen om de bal te vangen. Babits bereikt de bal nog maar net als eerste. Babits passt de bal met de wreef. Kwasigroch is nu in balbezit. Kwasigroch haalt uit met een fantastische trap. Csóka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 42%, Tokaji Aszú 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F_C Bayern München - Tokaji Aszú 0:0

56e minuut.
Struś kopt de bal weg. Kwasigroch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gulyás. Kwasigroch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jakupec komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Csóka trapt de bal weg. Bzdyra is nu in balbezit. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasigroch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Fitos is nu in balbezit. Fitos passt de bal zonder na te denken. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics geeft een lange en hoge pass. Rákos maakt een snoekduik en kopt de bal. Sadlok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Andorka met een sublieme pass. Borko geeft een hoge lob. Lónich is nu in balbezit. Kwasigroch onderschept slim de pass. Kwasigroch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bzdyra geeft de bal voor. Kwasigroch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lónich. Kwasigroch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bzdyra komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bzdyra zal de hoekschop nemen. Fitos onderschept slim de pass. Inworp. Struś met de inworp. Babits geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Struś is nu in balbezit. Inworp. Babits met de inworp. Struś geeft een hoge lob. Kwasigroch maakt een snoekduik en kopt de bal. Csóka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwasigroch rent richting de bal. Kwasigroch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F_C Bayern München - Tokaji Aszú 1:0

88e minuut.
Akasoy is nu in balbezit. Akasoy passt de bal met de wreef. Krdžić heeft problemen om de bal te vangen. Tomkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F_C Bayern München 40%, Tokaji Aszú 60%.
F_C Bayern München - Tokaji Aszú 1:0