Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone Town A.F.C. Leccester
CC - Leccester Tactiek Ladybug
54% Balbezit 46%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
71.5 gemiddelde waardering 79.1
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


1e minuut.
Bilginer met een sublieme pass. Radusin probeert naar een medespeler te passen. Godfred is nu in balbezit. Godfred haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Leccester 1:0

3e minuut.
Čmeral trapt de bal weg van het doel. Bojenco kopt de bal weg. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Partaluoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Leccester 2:0

6e minuut.
Psarros onderschept slim de pass. Psarros geeft een lange en hoge pass. Pongor controleert de bal met de borst. Pongor schiet op doel. Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

13e minuut.
Čmeral speelt de bal door. Bojenco is nu in balbezit. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Goujon de bal. Godfred rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Majdański verovert de bal door een tackle van achteren. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio schiet op doel. Partaluoma bokst de bal weg.

18e minuut.
Pongor kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Słoma is nu in balbezit. Tavares onderschept slim de pass. Tavares schiet op doel. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sinanagić is nu in balbezit. Sinanagić speelt de bal door. Magowski onderschept slim de pass. Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Tavares draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Pongor kopt de bal weg. Tavares is nu in balbezit. Vinke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vinke krijgt een gele kaart. Tavares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Perez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Słoma probeert de bal aan de voet te houden. Sancho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Leccester 2:1

35e minuut.
Perez met een sublieme pass. Sinanagić heeft problemen om de bal te vangen. Sinanagić passt de bal in één keer door. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ... Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Klungelig pakt Čmeral de bal. Tavares rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čmeral. Čmeral krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pongor kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Słoma is nu in balbezit. Pongor verovert de bal door een tackle van achteren. Pongor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 58%, Leccester 42%.
Athlone Town A.F.C. - Leccester 2:1

48e minuut.
Klungelig pakt Čmeral de bal. Bilginer speelt de bal door. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... Partaluoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Bilginer is nu in balbezit. Majdański verovert de bal door een tackle van achteren. Majdański passt de bal met de wreef. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap. Sancho bokst de bal weg. Sinanagić geeft een hoge lob. Pongor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Buitenspel voor Pongor. Goede buitenspelval van de verdediging. Bortel komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lugari passt de bal zonder na te denken. Bortel is nu in balbezit. Bortel geeft een lange en hoge pass. Tavares maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athlone Town A.F.C. - Leccester 2:2

62e minuut.
Mermigas komt het veld opgelopen. Wultański komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sinanagić rent richting de bal. Sinanagić geeft een hoge lob. Radusin heeft problemen om de bal te vangen. Wultański rent richting de bal. Wultański draait met de bal, schiet en ... Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sinanagić met een snelle inworp. Lugari met een sublieme pass. Bortel heeft problemen om de bal te vangen. Bortel geeft een hoge lob. Wultański springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Perez probeert de bal met de borst te controleren. Mermigas rent richting de bal. Met opzet legt Perez zijn tegenspeler op de grond. Perez krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bilginer geeft de bal voor. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco passt de bal in één keer door. Daar is Godfred, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godfred schiet op doel. Partaluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bortel geeft een hoge lob. Wultański rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čmeral. Wultański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wultański neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 63%, Leccester 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athlone Town A.F.C. - Leccester 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Bojenco geeft de bal voor. Godfred met een sublieme pass. Mermigas geeft de bal voor. Marcovecchio krijgt zijn hoofd ertegen. Partaluoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Leccester 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 57%, Leccester 43%.
Athlone Town A.F.C. - Leccester 3:2

117e minuut.
Bilginer rent richting de bal. Bilginer passt de bal in één keer door. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft een hoge lob. Marcovecchio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 64%, Leccester 36%.
Athlone Town A.F.C. - Leccester 3:2