Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 23:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Holo Earth
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 39999
Hololive FC Jazo FC
Miko Tactiek spust 6 def
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 75.8
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Tymrowski passt de bal in één keer door. Papaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaleo passt de bal zonder na te denken. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
García Iglesias met een sublieme pass. Karaś probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol geeft een hoge lob. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
García Iglesias speelt de bal door. Gol is nu in balbezit. Rasmussen maakt een afschuwelijke overtreding. Rasmussen krijgt een gele kaart.

11e minuut.
García Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. García Iglesias met een sublieme pass. Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Gol rent richting de bal. Gol geeft een lange en hoge pass. Kőfejtő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Mairesse kopt de bal weg. Rasmussen rent richting de bal. Gol onderschept slim de pass. Gol geeft een hoge lob. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Lucero speelt de bal door. Kurihara is nu in balbezit. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurihara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kurihara krijgt zijn hoofd ertegen. Michels onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Elgueta neemt de hoekschop. Kast springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rasmussen is nu in balbezit. Gol onderschept slim de pass. Gol passt de bal zonder na te denken. Repeteco rent richting de bal. Repeteco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Elgueta rent richting de bal. Michels verovert de bal door een tackle van achteren. Michels geeft een lange en hoge pass. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco schiet op doel. Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Michels is nu in balbezit. Michels geeft de bal voor. Repeteco rent richting de bal. Repeteco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hololive FC - Jazo FC 0:1

37e minuut.
Todd passt de bal zonder na te denken. Gajardo rent richting de bal. Mairesse met een sublieme pass. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco draait met de bal, schiet en ... Kőfejtő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 74%, Jazo FC 26%.
Hololive FC - Jazo FC 0:1

46e minuut.
Kroczek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mairesse met de inworp. Gol rent richting de bal. Gol geeft de bal voor. Repeteco maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Martín García probeert naar een medespeler te passen. Kast bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kast is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kast komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Martín García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaleo rent richting de bal. Martín García begaat een overtreding. Papaleo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaleo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse passt de bal met de wreef. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol geeft een hoge lob. Repeteco springt en kopt de bal. Kőfejtő bokst de bal weg.

89e minuut.
Todd speelt de bal door. Karaś met een sublieme pass. Gol is nu in balbezit. Gol geeft een lange en hoge pass. Papaleo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfejtő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hololive FC 71%, Jazo FC 29%.
Hololive FC - Jazo FC 0:1