Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Murlocs United FK Radnički
Gudu Gudu Tactiek 5*2*3
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 11
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
74.1 gemiddelde waardering 71.4
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kawaler met een snelle inworp. Jabiri heeft problemen om de bal te vangen. Jabiri geeft de bal voor. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ciurea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ilică neemt vlug de vrije trap. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang geeft een lange en hoge pass. Veselinović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bordeniuc probeert naar een medespeler te passen. Araszkiewicz rent richting de bal. Silvāns begaat een overtreding. Silvāns krijgt een gele kaart. Araszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordeniuc zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Jendrysiak probeert de bal met de borst te controleren. Dmitrović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

28e minuut.
Kawaler geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Antoniak ... Strafschop! Antoniak krijgt een gele kaart. Araszkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciurea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - FK Radnički 1:0

29e minuut.
Bordeniuc verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeniuc passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. Dmitrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 51%, FK Radnički 49%.
Murlocs United - FK Radnički 1:0

46e minuut.
Kotkov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Płatosz onderschept slim de pass. Płatosz geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Araszkiewicz schiet op doel. Dmitrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Baloy rent richting de bal. Baloy passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Candela de bal. Jabiri is nu in balbezit. Jabiri haalt uit met een fantastische trap. Dmitrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciurea geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Dmitrović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - FK Radnički 2:0

63e minuut.
Bitang controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alui-Gheorghe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz schiet op doel. Dmitrović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - FK Radnički 3:0

66e minuut.
Veselinović is nu in balbezit. Jabiri verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baloy. Baloy krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Baloy is nu in balbezit. Baloy speelt de bal door. Bitang is nu in balbezit. Bitang schiet op doel. Jankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - FK Radnički 3:1

78e minuut.
Bordeniuc met een sublieme pass. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler geeft een hoge lob. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Murlocs United - FK Radnički 4:1

81e minuut.
Kotkov kopt de bal weg. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaler speelt de bal door. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea schiet op doel. Dmitrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kawaler probeert de bal met de borst te controleren. Ilică is nu in balbezit. Kawaler onderschept slim de pass. Kawaler geeft een hoge lob. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Murlocs United 44%, FK Radnički 56%.
Murlocs United - FK Radnički 4:1