Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Choppy F.C. A.C. Castelluccio
442 2024-test Tactiek NVF 532 0W
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
65.1 gemiddelde waardering 79
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen wonderbaarlijk
formidabel Verdedigen briljant


2e minuut.
Laborco speelt de bal door. de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon passt de bal met de wreef. Alemão is nu in balbezit. Alemão schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Suresh met de inworp. Dachtera is nu in balbezit. Rasori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rasori krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Laborco geeft een hoge lob. El Rasheed kopt de bal weg. Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft de bal voor. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiteni bokst de bal weg.

9e minuut.
Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański passt de bal in één keer door. Laborco rent richting de bal. Laborco geeft een lange en hoge pass. El Rasheed springt en kopt de bal. Fiteni bokst de bal weg.

10e minuut.
Alemão geeft de bal voor. Daar is El Rasheed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amato met een sublieme pass. El Rasheed is nu in balbezit. El Rasheed haalt uit met een fantastische trap. Fiteni bokst de bal weg.

15e minuut.
Nilipiuk is nu in balbezit. Alemão verovert de bal door een tackle van achteren. Alemão geeft een hoge lob. El Rasheed rent richting de bal. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Laborco geeft een hoge lob. El Rasheed rent richting de bal. Nilipiuk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rasheed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Rasheed zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fiteni bokst de bal weg.

17e minuut.
Alemão passt de bal met de wreef. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed draait met de bal, schiet en ... Fiteni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kabulov onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
de Partenon rent richting de bal. de Partenon passt de bal zonder na te denken. Alemão rent richting de bal. Alemão geeft een hoge lob. El Rasheed maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Rogański speelt de bal door. Laborco is nu in balbezit. Laborco geeft de bal voor. El Rasheed springt en kopt de bal. Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rogański kopt de bal weg. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kabulov. Kabulov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Alemão rent richting de bal. Alemão passt de bal zonder na te denken. Daar is Laborco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laborco geeft de bal voor. El Rasheed krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 70%, A.C. Castelluccio 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:0

49e minuut.
Lukovac passt de bal zonder na te denken. Dachtera geeft de bal voor. Daar is Jamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsitsanis is nu in balbezit. Tsitsanis draait met de bal, schiet en ... Manrique bokst de bal weg.

55e minuut.
de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Alemão rent richting de bal. Met opzet legt Suresh zijn tegenspeler op de grond. Suresh krijgt een gele kaart. Alemão raakt geblesseerd tijdens het duel. Laborco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. El Rasheed springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Rogański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alemão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão passt de bal in één keer door. Rogański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rogański is nu in balbezit. Rogański passt de bal met de wreef. Alemão is nu in balbezit. Alemão geeft een lange en hoge pass. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laborco maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Sansone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alemão probeert naar een medespeler te passen. Rogański met een sublieme pass. El Rasheed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheed schiet op doel. Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alemão geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Laborco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt El Rasheed de bal. Amato is nu in balbezit. El Rasheed schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. El Rasheed is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

87e minuut.
Rogański met een sublieme pass. Laborco is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rogański neemt de hoekschop. Laborco kopt de bal weg. Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 65%, A.C. Castelluccio 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Alemão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabulov met een sublieme pass. de Partenon rent richting de bal. de Partenon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

105e minuut.
Dachtera bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suresh met een snelle inworp. Dachtera geeft een hoge lob. Sansone springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 89%, A.C. Castelluccio 11%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:0

107e minuut.
de Partenon passt de bal in één keer door. Rogański rent richting de bal. Rogański passt de bal zonder na te denken. Laborco bereikt de bal nog maar net als eerste. Laborco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Choppy F.C. 70%, A.C. Castelluccio 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Rasori zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fiteni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:1
---
Sansone neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Manrique kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
de Partenon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fiteni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 0:2
---
Tsitsanis neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Choppy F.C. - A.C. Castelluccio 1:2
---
Alemão legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Hambašić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rogański neemt zijn aanloop.
---
Lukovac neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Manrique bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
---
Laborco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fiteni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Suresh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---