Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Guayaba CF Juvense
dogo argentino Tactiek 5-3-2 Criar
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 7
73.8 gemiddelde waardering 78.2
excellent Schieten incredible
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


2e minuut.
Walker-Peters geeft een lange en hoge pass. Santos is nu in balbezit. Becleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Carignano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tylas geeft de bal voor. Vercammen rent richting de bal. Vercammen geeft een lange en hoge pass. Santos krijgt zijn hoofd ertegen. Carignano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Tylas met de inworp. Ološtiak met een sublieme pass. Tylas is nu in balbezit. Tylas geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters krijgt zijn hoofd ertegen. Carignano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 0:1

11e minuut.
Zakić passt de bal zonder na te denken. Zambrano is nu in balbezit. Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Tylas geeft een hoge lob. Walker-Peters maakt een snoekduik en kopt de bal. Carignano bokst de bal weg. Santos rent richting de bal. Santos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 0:2

13e minuut.
Ološtiak passt de bal zonder na te denken. Tylas rent richting de bal. Tylas passt de bal in één keer door. Walker-Peters is nu in balbezit. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Rolim rent richting de bal. Olses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olses krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Minoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel. Bercea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Walker-Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu begaat een overtreding. Walker-Peters is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ološtiak met een snel genomen vrije trap. Walker-Peters springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kajiyama probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lipiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Kavka heeft problemen om de bal te vangen. Rolim is nu in balbezit. Calabresa rent richting de bal. Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim schiet op doel. Bercea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tylas is nu in balbezit. Tylas passt de bal in één keer door. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 0:3

42e minuut.
Walker-Peters rent richting de bal. Caraglio verovert de bal door een tackle van achteren. Kajiyama speelt de bal door. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu haalt uit met een fantastische trap. Bercea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 1:3

45e minuut.
Doeltrap. Adames komt het veld opgelopen. Krepsa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 58%, Juvense 42%.
Real Guayaba CF - Juvense 1:3

51e minuut.
Casanova geeft een lange en hoge pass. Calabresa is nu in balbezit. Rolim is nu in balbezit. Rolim haalt uit met een fantastische trap. Bercea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een lange en hoge pass. Walker-Peters rent richting de bal. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. Carignano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 1:4

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Santos stond buitenspel. Skorupka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tylas rent richting de bal. Tylas passt de bal met de wreef. Santos geeft de bal voor. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Skorupka verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupka geeft een lange en hoge pass. Ološtiak kopt de bal weg. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Pateras komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kavka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kavka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen geeft de bal voor. Walker-Peters rent richting de bal. Walker-Peters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Walker-Peters rent richting de bal. Walker-Peters haalt uit met een fantastische trap. Carignano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Guayaba CF - Juvense 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Guayaba CF 67%, Juvense 33%.
Real Guayaba CF - Juvense 1:5