Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 01:29
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Potatopolis
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 43004
FC Potatoes DrogbaTeam
Patatactica 2 Tactiek test
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 11
67.9 gemiddelde waardering 68.6
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Rubio is nu in balbezit. Rubio geeft de bal voor. Valdivia rent richting de bal. Valdivia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzonek komt het veld opgelopen. Trzonek met de inworp. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli passt de bal zonder na te denken. Trzonek is nu in balbezit. Kmieciak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Negrete rent richting de bal. Negrete geeft de bal voor. Guillén maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dussart rent richting de bal. Cruzalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dussart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dussart neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Franchino onderschept slim de pass. Negrete speelt de bal door. Loera rent richting de bal. Loera geeft een hoge lob. Guillén kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Franchino probeert de bal met de borst te controleren. Valdivia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khánh Nam. Khánh Nam krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Negrete neemt vlug de vrije trap. Valdivia rent richting de bal. Khánh Nam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Nam krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Negrete speelt de bal door. Zárate rent richting de bal. Zárate geeft een lange en hoge pass. Valdivia krijgt zijn hoofd ertegen. Rotsaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 1:0

41e minuut.
Dussart passt de bal zonder na te denken. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio maakt een afschuwelijke overtreding. Rubio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 45%, DrogbaTeam 55%.
FC Potatoes - DrogbaTeam 1:0

49e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate passt de bal zonder na te denken. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 2:0

50e minuut.
Gallaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Tuấn verovert de bal door een tackle van achteren. Khắc Tuấn passt de bal met de wreef. Trzonek rent richting de bal. Trzonek schiet op doel. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dussart springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Szotek onderschept slim de pass. Szotek met een sublieme pass. Dussart probeert naar een medespeler te passen. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Daar is Səmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Səmədli passt de bal zonder na te denken. Dussart is nu in balbezit. Dussart haalt uit met een fantastische trap. Kula maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 2:1

77e minuut.
Szotek passt de bal zonder na te denken. Kmieciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Dussart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potatoes - DrogbaTeam 2:2

78e minuut.
Uzdrowski komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Səmədli met een snelle inworp. Kmieciak is nu in balbezit. Cruzalta rent richting de bal. Dussart onderschept slim de pass. Dussart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 47%, DrogbaTeam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - DrogbaTeam 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Yiğitcebe komt het veld opgelopen.

93e minuut.
Franchino onderschept slim de pass. Franchino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Negrete de bal onder controle te krijgen. Dussart is nu in balbezit. Dussart haalt uit met een fantastische trap. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

95e minuut.
Səmədli met de inworp. Kmieciak is nu in balbezit. Negrete geeft een lange en hoge pass. Valdivia rent richting de bal. Valdivia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

98e minuut.
Yiğitcebe is nu in balbezit. Yiğitcebe geeft een hoge lob. Valdivia probeert de bal aan de voet te houden. Səmədli rent richting de bal. Səmədli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 46%, DrogbaTeam 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - DrogbaTeam 2:2

107e minuut.
Inworp. Loera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate geeft een hoge lob. Guillén krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

107e minuut.
Doeltrap. Rotsaert trapt de bal weg van het doel. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli geeft de bal voor. Dussart krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

109e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loera met een snelle inworp. Klungelig pakt Zárate de bal. Zárate geeft een hoge lob. Valdivia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 3:2

117e minuut.
Inworp. Bertoli komt het veld opgelopen.

120e minuut.
Dussart is nu in balbezit. Kaviedes begaat een overtreding. Dussart raakt geblesseerd tijdens het duel. Bertoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Dussart is nu in balbezit. Dussart draait met de bal, schiet en ... Kula bokst de bal weg. Loera bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzdrowski onderschept slim de pass. Uzdrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potatoes - DrogbaTeam 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Potatoes 47%, DrogbaTeam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Potatoes - DrogbaTeam 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Dussart legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Guillén kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Uzdrowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 3:4
---
Valdivia neemt de penalty, wat een uithaal! Rotsaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khắc Tuấn neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 3:5
---
Cuesta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Rotsaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen.
---
Səmədli neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Negrete neemt de penalty, wat een uithaal! Rotsaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 4:5
---
Bertoli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Zárate legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Potatoes - DrogbaTeam 5:5
---
Nörgel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Loera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Potatoes - DrogbaTeam 6:5
---