Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК Црногорац Ursa FC
jacika Tactiek sila
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
68.3 gemiddelde waardering 69.4
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Flakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jünke speelt de bal door. Flakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flakowski geeft een lange en hoge pass. Poleto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mielczarek rent richting de bal. Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca geeft een lange en hoge pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto haalt uit met een fantastische trap. Jipa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista probeert naar een medespeler te passen. Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke geeft een hoge lob. Bonilha krijgt zijn hoofd ertegen. Jipa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Libiszewski probeert de bal aan de voet te houden. Stawski onderschept slim de pass. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - Ursa FC 1:0

17e minuut.
Śrutwa passt de bal zonder na te denken. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śrutwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavin geeft een hoge lob. Muchomorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peściński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Roca rent richting de bal. Mielczarek onderschept slim de pass. Mielczarek passt de bal zonder na te denken. Peściński rent richting de bal. Peściński draait met de bal, schiet en ... Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sałata geeft een hoge lob. Osuna kopt de bal weg. Mielczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielczarek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Црногорац - Ursa FC 1:1

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorobeţ met de inworp. Śrutwa is nu in balbezit. Śrutwa geeft de bal voor. Mielczarek springt en kopt de bal. Muchomorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

27e minuut.
Śrutwa passt de bal zonder na te denken. Cavin rent richting de bal. Cavin passt de bal in één keer door. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński schiet op doel. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Campos kopt de bal weg. Javanainen is nu in balbezit. Peściński onderschept slim de pass. Peściński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - Ursa FC 1:2

38e minuut.
Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa speelt de bal door. Cavin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin geeft een lange en hoge pass. Mielczarek krijgt zijn hoofd ertegen. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista geeft een lange en hoge pass. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto haalt uit met een fantastische trap. Jipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Црногорац - Ursa FC 2:2

44e minuut.
Szekér komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Црногорац 53%, Ursa FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Црногорац - Ursa FC 2:2

46e minuut.
Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista onderschept slim de pass. Paulista geeft een hoge lob. Poleto is nu in balbezit. Poleto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Śrutwa met een sublieme pass. Cavin is nu in balbezit. Cavin passt de bal in één keer door. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński schiet op doel. Muchomorek bokst de bal weg.

59e minuut.
Bonilha met een sublieme pass. Jünke is nu in balbezit. Jünke probeert naar een medespeler te passen. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jünke is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flakowski met een snelle inworp. Jünke geeft een lange en hoge pass. Bonilha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śrutwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cavin geeft een lange en hoge pass. Peściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - Ursa FC 2:3

69e minuut.
Flakowski onderschept slim de pass. Flakowski probeert naar een medespeler te passen. Jünke is nu in balbezit. Jünke geeft een lange en hoge pass. Poleto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Jünke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jünke geeft een lange en hoge pass. Džidić heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Campos met een snelle inworp. Paulista probeert naar een medespeler te passen. Poleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Poleto schiet op doel. Jipa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Црногорац - Ursa FC 3:3

90e minuut.
Jünke bereikt de bal nog maar net als eerste. Jünke speelt de bal door. Poleto is nu in balbezit. Poleto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Црногорац - Ursa FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Црногорац 50%, Ursa FC 50%.
ФК Црногорац - Ursa FC 4:3