Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 19:29
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: Lorre Lane
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 65999
Lyn Hassingen FC Chelsea Kokory
Season69E01T&S Tactiek 442atak
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
73.1 gemiddelde waardering 77.1
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Stanowski controleert de bal met de borst. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Levi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Levi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Palencia Calvo rent richting de bal. Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua passt de bal met de wreef. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio schiet op doel. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Simonyi passt de bal zonder na te denken. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bergh speelt de bal door. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua passt de bal zonder na te denken. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Di Biasio met een sublieme pass. Sonhador bereikt de bal nog maar net als eerste. Herda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herda krijgt een gele kaart. Sonhador wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sonhador kan niet meer verder spelen. Férez komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Veselý de bal. Simonyi probeert naar een medespeler te passen. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua geeft de bal voor. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 36%, FC Chelsea Kokory 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lyn Hassingen - FC Chelsea Kokory 0:0

47e minuut.
Férez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Férez de bal. Férez passt de bal zonder na te denken. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Paal! Radosta bokst de bal weg.

49e minuut.
Simonyi rent richting de bal. Simonyi passt de bal met de wreef. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio draait met de bal, schiet en ... Radosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - FC Chelsea Kokory 1:0

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Krejza stond buitenspel. Meray komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Simonyi onderschept slim de pass. Simonyi passt de bal met de wreef. Lantigua met een sublieme pass. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kołodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Férez verovert de bal door een tackle van achteren. Férez met een sublieme pass. Klungelig pakt Meray de bal. Meray schiet op doel. Radosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lyn Hassingen - FC Chelsea Kokory 2:0

66e minuut.
Simonyi passt de bal zonder na te denken. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua speelt de bal door. Di Biasio rent richting de bal. Di Biasio schiet op doel. Radosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lyn Hassingen 40%, FC Chelsea Kokory 60%.
Lyn Hassingen - FC Chelsea Kokory 2:0