Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 01:30
  • Bekerwedstrijd: Champions Cup
  • Stadion: CF Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
CF FC Nova
rmder Tactiek 433la
49% Balbezit 51%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
63.5 gemiddelde waardering 78.2
zeer goed Schieten briljant
zeer goed Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Kokotović met de inworp. Kazımov rent richting de bal. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal. Tickle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 0:1

3e minuut.
Daar is Achmistrowicz-Wachmistrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonisky is nu in balbezit. Sánchez Carretero legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolonisky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Woś neemt de penalty, wat een uithaal! Tickle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves geeft een hoge lob. Fritz rent richting de bal. Fritz geeft de bal voor. Woś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mărculescu is nu in balbezit. Kjeldsberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kjeldsberg passt de bal zonder na te denken. Mărculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărculescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Zolper probeert naar een medespeler te passen. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Kolonisky rent richting de bal. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Sánchez Carretero kopt de bal weg. Kokotović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotović geeft een hoge lob. Kolonisky maakt een snoekduik en kopt de bal. Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 0:2

16e minuut.
Fritz passt de bal zonder na te denken. Woś heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depcik. Depcik krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zolper geeft een lange en hoge pass. Daar is Csáky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Tickle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Fritz geeft een lange en hoge pass. Naves kopt de bal weg. Kokotović geeft een hoge lob. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Tickle bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 0:3

29e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz onderschept slim de pass. Palič bereikt de bal nog maar net als eerste. Palič passt de bal in één keer door. Kazımov geeft een lange en hoge pass. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal. Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kazımov geeft een hoge lob. Csáky kopt de bal weg. Fritz is nu in balbezit. Fritz geeft een hoge lob. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Depcik met een snelle inworp. Freire Mendes is nu in balbezit. Freire Mendes passt de bal in één keer door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 1:3

38e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolonisky legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 1:4

43e minuut.
Kokotović met een sublieme pass. Pezzey is nu in balbezit. Pezzey geeft de bal voor. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fritz kopt de bal weg. Kokotović met een sublieme pass. Daar is Palič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palič geeft een lange en hoge pass. Woś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF - FC Nova 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF 76%, FC Nova 24%.
CF - FC Nova 1:5

49e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz geeft een hoge lob. Inworp. Kokotović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palič rent richting de bal. Palič geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Palič heeft problemen om de bal te vangen. Palič geeft een hoge lob. Kolonisky springt en kopt de bal. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal. Tickle probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cira is nu in balbezit. Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Kokotović speelt de bal door. Klungelig pakt Palič de bal. Palič geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tröger komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kokotović is nu in balbezit. Kokotović passt de bal met de wreef. Palič rent richting de bal. Palič geeft een lange en hoge pass. Woś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Zolper geeft een lange en hoge pass. Csáky bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś onderschept slim de pass. Woś schiet op doel. Tickle bokst de bal weg.

71e minuut.
Fritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kazımov geeft een hoge lob. Daar is Naves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolonisky onderschept slim de pass. Kolonisky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Kokotović speelt de bal door. Palič rent richting de bal. Palič geeft de bal voor. Kolonisky bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Iliescu geeft de bal voor. Kolonisky kopt de bal weg. Klag is nu in balbezit. Woś onderschept slim de pass. Woś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kokotović passt de bal zonder na te denken. Palič rent richting de bal. Palič geeft een hoge lob. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal. Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Zolper kopt de bal weg. Fritz is nu in balbezit. Fritz geeft de bal voor. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cira is nu in balbezit. Zolper verovert de bal door een tackle van achteren. Zolper geeft een lange en hoge pass. Kolonisky krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF 78%, FC Nova 22%.
CF - FC Nova 1:5