Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chinos F.C. Magnifica Steaua
5-2-1-2p Tactiek 532ES
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
75.4 gemiddelde waardering 78.4
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen briljant


19e minuut.
Klungelig pakt Casados de bal. Casados met een sublieme pass. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. Freebairn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Freebairn geeft een lange en hoge pass. Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang passt de bal zonder na te denken. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Torres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - Magnifica Steaua 0:1

23e minuut.
Chodkiewicz met een sublieme pass. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang passt de bal zonder na te denken. Serafimović rent richting de bal. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Bloor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Habilsoy geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdrojewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Torres neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade begaat een overtreding. Serafimović raakt geblesseerd tijdens het duel. Cañamero met een snel genomen vrije trap. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Bloor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - Magnifica Steaua 0:2

35e minuut.
Casados speelt de bal door. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel passt de bal in één keer door. Brisuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisuela schiet op doel. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhuangzhuang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cañamero met een snel genomen vrije trap. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chodkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhuangzhuang speelt de bal door. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović schiet op doel. Bloor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chinos F.C. 65%, Magnifica Steaua 35%.
chinos F.C. - Magnifica Steaua 0:2

53e minuut.
Toxqui is nu in balbezit. Toxqui passt de bal zonder na te denken. Toxqui rent richting de bal. Toxqui geeft de bal voor. Brisuela springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Esquivel passt de bal in één keer door. Toxqui rent richting de bal. Toxqui passt de bal in één keer door. Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Zhuangzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zhuangzhuang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhuangzhuang probeert naar een medespeler te passen. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toxqui stond buitenspel. Bocanegra komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Zhuangzhuang is nu in balbezit. Zhuangzhuang met een sublieme pass. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović haalt uit met een fantastische trap. Bloor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chinos F.C. - Magnifica Steaua 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chinos F.C. 54%, Magnifica Steaua 46%.
chinos F.C. - Magnifica Steaua 0:3