Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Violet Boys F.C. Thamesmead Town FC
COME ON YOU V.B. Tactiek 5 at the back so
44% Balbezit 56%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
80.4 gemiddelde waardering 79.8
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


3e minuut.
Lagendik rent richting de bal. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagendik onderschept slim de pass. Lagendik haalt uit met een fantastische trap. Latała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller rent richting de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 0:1

14e minuut.
Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Dydek is nu in balbezit. Dydek probeert naar een medespeler te passen. Lagendik rent richting de bal. Lagendik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Teixeira de bal onder controle te krijgen. Miller rent richting de bal. Met opzet legt Teixeira zijn tegenspeler op de grond. Teixeira krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Arroyos rent richting de bal. Harley maakt een afschuwelijke overtreding. Harley krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hernández probeert naar een medespeler te passen. Polak probeert naar een medespeler te passen. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 1:1

30e minuut.
Arroyos speelt de bal door. Vigoni rent richting de bal. Vigoni passt de bal zonder na te denken. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Polak kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Lagendik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagendik krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Baptiste is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hernández zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vigoni kopt de bal weg. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polak. Chyła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gago met een snel genomen vrije trap. Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teixeira. Teixeira krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Vigoni is nu in balbezit. Vigoni met een sublieme pass. Harley verovert de bal door een tackle van achteren. Arroyos is nu in balbezit. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 41%, Thamesmead Town FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 1:1

56e minuut.
Lagendik kopt de bal weg. Hernández rent richting de bal. Miller begaat een overtreding. Miller krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Klungelig pakt Baptiste de bal. Baptiste passt de bal in één keer door. Arroyos is nu in balbezit. Spirov is nu in balbezit. Spirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Éder komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Spirov is nu in balbezit. Opasiński onderschept slim de pass. Arroyos rent richting de bal. Arroyos haalt uit met een fantastische trap. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 3:1

77e minuut.
Pyż kopt de bal weg. Baptiste rent richting de bal. Baptiste passt de bal in één keer door. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos draait met de bal, schiet en ... Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arroyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 4:1

80e minuut.
Opasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opasiński passt de bal met de wreef. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder draait met de bal, schiet en ... Latała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 4:2

84e minuut.
Polak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupuis rent richting de bal. Éder verovert de bal door een tackle van achteren. Éder haalt uit met een fantastische trap. Latała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptiste zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vigoni rent richting de bal. Vigoni geeft een lange en hoge pass. Spirov maakt een snoekduik en kopt de bal. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Violet Boys F.C. 43%, Thamesmead Town FC 57%.
Violet Boys F.C. - Thamesmead Town FC 4:2