Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baragajul Howling wolves
o1td Tactiek PULISIC
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
67.1 gemiddelde waardering 80.1
formidable Schieten brilliant
very good Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Schleck kopt de bal weg. García Vázquez met een sublieme pass. Marins met een sublieme pass. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca haalt uit met een fantastische trap. Stoop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea geeft een lange en hoge pass. Iankoshvili rent richting de bal. Iankoshvili geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hamilton geeft een lange en hoge pass. Erpen is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marins geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suesca maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aurrekoetxea de bal. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:1

17e minuut.
Micera heeft problemen om de bal te vangen. Lomp met een sublieme pass. Erpen is nu in balbezit. Erpen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:2

24e minuut.
Nussbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nussbaum geeft een hoge lob. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen is nu in balbezit. Erpen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Marins probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Vázquez de bal. García Vázquez passt de bal zonder na te denken. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel. Stoop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterelli verovert de bal door een tackle van achteren. Peterelli geeft een lange en hoge pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Leht kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hamilton is nu in balbezit. Hamilton geeft een hoge lob. Peterelli rent richting de bal. Suesca onderschept slim de pass. Suesca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:3

38e minuut.
Marins is nu in balbezit. Marins geeft de bal voor. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal met de wreef. Zec bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lomp onderschept slim de pass. Lomp passt de bal zonder na te denken. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 62%, Howling wolves 38%.
Baragajul - Howling wolves 0:4

48e minuut.
García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez passt de bal zonder na te denken. Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. García Vázquez speelt de bal door. Suesca is nu in balbezit. Suesca schiet op doel. Stoop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:5

50e minuut.
Draba probeert naar een medespeler te passen. Padureanu probeert naar een medespeler te passen. Aurrekoetxea is nu in balbezit. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Peterelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Suesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:6

55e minuut.
Marins passt de bal zonder na te denken. Erpen heeft problemen om de bal te vangen. Erpen geeft de bal voor. Suesca krijgt zijn hoofd ertegen. Stoop werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:7

64e minuut.
Arenas passt de bal zonder na te denken. Marins probeert naar een medespeler te passen. Suesca rent richting de bal. Suesca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:8

68e minuut.
Micera is nu in balbezit. Micera passt de bal met de wreef. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel. Leht probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Erpen kopt de bal weg. Daar is Peluňka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Micera verovert de bal door een tackle van achteren. Micera met een sublieme pass. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. Leht werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Peterelli heeft problemen om de bal te vangen. Peterelli probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... Stoop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baragajul - Howling wolves 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baragajul 59%, Howling wolves 41%.
Baragajul - Howling wolves 0:9