Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:41
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rewelacja_Sezonu Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3306
Rewelacja_Sezonu ŁKS 1926 Łomża
Jacek1 Tactiek es26
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Ćisić onderschept slim de pass. Ćisić speelt de bal door. Oteo probeert naar een medespeler te passen. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Astivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Astivia passt de bal in één keer door. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada passt de bal zonder na te denken. Astivia heeft problemen om de bal te vangen. Astivia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Astivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dominikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Astivia is nu in balbezit. Astivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 0:1

35e minuut.
García Doreste probeert naar een medespeler te passen. Rosada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosada passt de bal met de wreef. Astivia rent richting de bal. Astivia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tomac passt de bal zonder na te denken. Kościuk is nu in balbezit. Kościuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Patola de bal onder controle te krijgen. Bonk geeft de bal voor. Kałuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jablan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 59%, ŁKS 1926 Łomża 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 1:1

50e minuut.
Cãrbunaru geeft de bal voor. Kościuk controleert de bal met de borst. Chrestensen met een sublieme pass. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Astivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Chromik passt de bal zonder na te denken. Tantos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantos passt de bal in één keer door. Dominikowski heeft problemen om de bal te vangen. Dominikowski haalt uit met een fantastische trap. Novakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosada zal de hoekschop nemen. Dominikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 1:2

57e minuut.
Kościuk rent richting de bal. Kościuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bonk de bal. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Podgórniak passt de bal zonder na te denken. Bonk speelt de bal door. Kościuk rent richting de bal. Jablan rent richting de bal. Jablan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Podgórniak met een sublieme pass. Rosada rent richting de bal. Chromik begaat een overtreding. Rosada moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rosada kan niet meer verder spelen. Normann komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Podgórniak verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk passt de bal met de wreef. Tomac is nu in balbezit. Tomac passt de bal met de wreef. Kałuziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Forsell rent richting de bal. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski met een sublieme pass. Astivia is nu in balbezit. Astivia haalt uit met een fantastische trap. Novakov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rewelacja_Sezonu 42%, ŁKS 1926 Łomża 58%.
Rewelacja_Sezonu - ŁKS 1926 Łomża 1:3