Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 02:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Suyapa F.C. Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6745
Suyapa F.C. Leon esmeraldas
CTT12 Tactiek 4-3-3
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 36.1
excellent Schieten average
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Góes is nu in balbezit. Góes speelt de bal door. Odonkor met een sublieme pass. Klungelig pakt Deiss de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres passt de bal zonder na te denken. Zaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto onderschept slim de pass. Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 0:1

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arreola trapt de bal weg van het doel. Góes kopt de bal weg. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Deiss geeft de bal voor. Maricescu met een sublieme pass. Tapia kan de bal niet met de borst controleren. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bustamante kan de bal niet met de borst controleren. Pulido rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bustamante. Bustamante krijgt een gele kaart. Pulido raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 38%, Leon esmeraldas 62%.
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 0:1

47e minuut.
Bustamante geeft een lange en hoge pass. Karyaka kopt de bal weg. Deiss is nu in balbezit. Anh Hưng rent richting de bal. Anh Hưng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tapia rent richting de bal. Deiss onderschept slim de pass. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... Zamorano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Góes bereikt de bal nog maar net als eerste. Góes passt de bal in één keer door. Maricescu rent richting de bal. Karyaka verovert de bal door een tackle van achteren. Karyaka draait met de bal, schiet en ... Zamorano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreola legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karyaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Deiss neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 1:1

61e minuut.
Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Bai bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka passt de bal met de wreef. Anh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hưng schiet op doel. Zamorano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 2:1

79e minuut.
Góes kopt de bal weg. Karyaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Karyaka onderschept slim de pass. Karyaka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arreola probeert de bal aan de voet te houden. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu is nu in balbezit. Deiss onderschept slim de pass. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Zamorano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

85e minuut.
Karyaka heeft problemen om de bal te vangen. Karyaka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Góes de bal. Karyaka is nu in balbezit. Karyaka draait met de bal, schiet en ... Zamorano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bai rent richting de bal. Bai passt de bal met de wreef. Deiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiss haalt uit met een fantastische trap. Zamorano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suyapa F.C. 26%, Leon esmeraldas 74%.
Suyapa F.C. - Leon esmeraldas 3:1