Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Faleza Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3349
Faleza Sampdoria 1991
faleza Tactiek friendly
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
46.1 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten excellent
average Passen very good
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Yacques is nu in balbezit. Yacques geeft een lange en hoge pass. Valentini heeft problemen om de bal te vangen. Soare geeft de bal voor. Couto kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Răducan is nu in balbezit. Răducan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Sampdoria 1991 1:0

15e minuut.
Damjanjuk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frusina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coração Valente geeft een lange en hoge pass. Budisavljević kopt de bal weg. Breś bokst de bal weg. Budisavljević probeert de bal aan de voet te houden. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan schiet op doel. Breś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Sampdoria 1991 2:0

19e minuut.
Marina geeft een lange en hoge pass. Koško bereikt de bal nog maar net als eerste. Koško geeft een hoge lob. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Klungelig pakt Yacques de bal. Yacques geeft een hoge lob. Marina rent richting de bal. Albreht onderschept slim de pass. Albreht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Blakely met een sublieme pass. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht met een sublieme pass. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ristoiu trapt de bal weg van het doel. Koško kopt de bal weg. Valentini geeft een lange en hoge pass. Atlagić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valentini geeft de bal voor. Atlagić kopt de bal weg. Coração Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Coração Valente passt de bal met de wreef. Blakely geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 68%, Sampdoria 1991 32%.
Faleza - Sampdoria 1991 2:0

47e minuut.
Kepko kopt de bal weg. Varoš rent richting de bal. Damjanjuk onderschept slim de pass. Damjanjuk geeft een lange en hoge pass. Atlagić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Koško is nu in balbezit. Koško speelt de bal door. Daar is Memişoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht schiet op doel. Ristoiu bokst de bal weg. Marina speelt de bal door. Koško rent richting de bal. Koško geeft een hoge lob. Albreht maakt een snoekduik en kopt de bal. Ristoiu bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Moceanu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Varoš passt de bal in één keer door. Luban met een sublieme pass. Moceanu speelt de bal door. Răducan bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan draait met de bal, schiet en ... Breś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Yacques kopt de bal weg. Daar is Atlagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare is nu in balbezit. Atlagić onderschept slim de pass. Atlagić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Sampdoria 1991 2:1

63e minuut.
Petrache komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Yacques rent richting de bal. Yacques geeft een lange en hoge pass. Soare onderschept slim de pass. Õunpuu speelt de bal door. Atlagić geeft de bal voor. Ristoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Frusina met de inworp. Moceanu geeft de bal voor. Răducan is nu in balbezit. Răducan haalt uit met een fantastische trap. Breś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faleza - Sampdoria 1991 3:1

70e minuut.
Valentini passt de bal zonder na te denken. Daar is Koško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koško passt de bal zonder na te denken. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft de bal voor. Blakely speelt de bal door. Klungelig pakt Albreht de bal. Albreht schiet op doel. Ristoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faleza 63%, Sampdoria 1991 37%.
Faleza - Sampdoria 1991 3:1