Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Monfortese Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2761
Monfortese ASD Sbordone League
325 Tactiek tikitaka3
49% Balbezit 51%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten outstanding
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Aymerich speelt de bal door. Daar is Ottolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu rent richting de bal. Apostu geeft de bal voor. Ottolina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szulgo geeft de bal voor. Aymerich is nu in balbezit. Ottolina rent richting de bal. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Curtis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 0:1

7e minuut.
Szulgo passt de bal zonder na te denken. Aymerich controleert de bal met de borst. Aymerich speelt de bal door. Ottolina is nu in balbezit. Ottolina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ilardo controleert de bal met de borst. Langiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilardo. Ilardo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina onderschept slim de pass. Ottolina probeert naar een medespeler te passen. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 0:2

15e minuut.
Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Ottolina is nu in balbezit. Ottolina haalt uit met een fantastische trap. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 0:3

20e minuut.
Trolese rent richting de bal. Trolese geeft een hoge lob. Szulgo is nu in balbezit. Szulgo schiet op doel. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 0:4

22e minuut.
Troska kopt de bal weg. Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Barry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 1:4

29e minuut.
Trolese geeft de bal voor. Daar is Ottolina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottolina met een sublieme pass. Szulgo rent richting de bal. Szulgo draait met de bal, schiet en ... Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Ilardo passt de bal in één keer door. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri passt de bal zonder na te denken. Aymerich is nu in balbezit. Aymerich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ottolina is nu in balbezit. Aymerich is nu in balbezit. Ottolina is nu in balbezit. Aymerich is nu in balbezit. Ottolina geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 66%, ASD Sbordone League 34%.
Monfortese - ASD Sbordone League 1:4

46e minuut.
Boski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ilardo is nu in balbezit. Ilardo speelt de bal door. Aymerich met een sublieme pass. Ottolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ottolina rent richting de bal. Ottolina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Trolese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Turri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turri met een sublieme pass. Ottolina rent richting de bal. Ottolina schiet op doel. Paal! Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 1:5

51e minuut.
Lasek passt de bal zonder na te denken. Marabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marabelli passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Lento geeft de bal voor. Barry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Rizov kan de bal niet met de borst controleren. Boski is nu in balbezit. Boski passt de bal in één keer door. Ottolina rent richting de bal. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Curtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Troska de bal onder controle te krijgen. Ottolina is nu in balbezit. Sitarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ottolina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Curtis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 1:6

75e minuut.
Wolff bereikt de bal nog maar net als eerste. Vialli verovert de bal door een tackle van achteren. Marabelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lento haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Barry bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Klungelig pakt Boski de bal. Boski passt de bal in één keer door. Ottolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottolina draait met de bal, schiet en ... Bungert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Curtis bokst de bal weg. Aymerich rent richting de bal. Aymerich schiet op doel. Curtis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monfortese - ASD Sbordone League 1:7

81e minuut.
Rimolo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boski de bal. Bungert verovert de bal door een tackle van achteren. Aymerich rent richting de bal. Aymerich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monfortese 73%, ASD Sbordone League 27%.
Monfortese - ASD Sbordone League 1:7